Mijn passie.

Mijn passie.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gister ochtend weer vrachtwagen rijles gehad, van 07:45-09-45, het was zo ontzettend fijn. En elke les weer, voel ik dat mijn hart echt bij dit beroep, en vooral bij deze keuze hoort. Er is niets in het leven wat mijn gelukkiger maakt als vrachtwagens, of de weg, of het onderweg zijn. De vrijheid die je hebt, de mooie dingen die je ziet.

 Eerst was ik bang om deze keuze te maken, maar sinds ik er mee bezig ben, met de opleiding, en met de lessen, het werken bij een transport bedrijf, nog geen één moment echt spijt gehad van deze keuze. Tuurlijk valt er altijd wel wat te klagen, maar dat is overal het zelfde. En de kut momentjes zullen het nooit, maar dan ook echt nooit van de mooie momenten winnen. 

Het klinkt best raar misschien, maar ik ben trots op mijzelf en het beroep dat ik heb gekozen. Ik zelf weet namelijk wat ik er allemaal voor gedaan heb, en hoeveel tranen ik heb gelaten omdat mn hoop weg was en de gedachte dat ik het nooit zou gaan halen heel sterk aanwezig was, maar ik heb geleerd dat ik nooit op moet geven en door moet blijven gaan, dan kom je er wel. 

Ik kan echt niet wachten tot ik alleen de weg op mag met mijn truckje, daar kijk ik nu al zo lang naar uit, en daar verheug ik me al zo onwijs lang op, maar het komt steeds meer in zicht! Binnen een maandje rij ik af voor bakwagen, 13-03-18 staat mijn examen gepland,  op die dag, precies 4 maand geleden, heb ik mijn B rijbewijs gehaald. 13-11-17, dus ik ga hopen dat mijn geluks getal in dit geval nummer 13 is. 

Nu een paar lessen gehad, maar ik weet dat dit mijn passie is. Ik weet dat ik hier mee door wil gaan tot mijn pensioen, ik voel het gewoon! Ik hoop dat ik het in één keer haal, dat gun ik mijzelf na al die tegenslagen echt. 


help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je mag zeker trots op je zelf zijn vind ik niet raar, ben blij voor je dat je een leuk beroep hebt gekozen. Veel succes met je examen!
| 08:04 |
Wens je alvast heel veel succes met je examen!
| 23:27 |
Wat leuk dat je voor zo'n beroep kiest waar echt je hart ligt. Veel succes en je gaat het vast redden!
| 23:07 |
Er is ook veel vraag naar vrachtwagenchauffeurs, dus alleen al daarom een goede keuze.
| 19:26 |
Aan je enthousiasme zal het niet liggen!
| 15:55 |
Veel succes met je examen! Je gaat dat goed doen!

Fantastisch dat je je passie gevonden hebt, vooral op je jonge leeftijd! :)
| 15:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen