Betaald worden om niets te doen met litecoins

Betaald worden om niets te doen met litecoins


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Enige tijd geleden sprak Noemi ( Hippiefox van hier op Yoors) me aan.
Dit omdat ze een nieuwe verdienste had en deze me ook wel de meote leek.

Zelf ben ik mee ingestapt op 20/02 achteraf bekeken stond hier toen de ltc misschien wat duur... Maar het is zeker de moeite.

Ik ben toen begonnen met voor €50 euro te kopen. Vorige week, 2/3 nog voor 100 bijgekocht en vandaag ook nog voor 100 bijgekocht.

Nu, ik heb intussen al 1x kunnen herinvesteren, herinvesteren kan maar als je 0.1 ltc in je wallet hebt.


Lijkt dit ook wat voor je? Koop zélf je LTC aan.

Je download Telegram, een app die je nodig hebt om dit allemaal te kunnen doen.
Nadien moet je naar de site van icenter gaan wél met je gsm naar: https://t.me/iCenter_Lite_BOT?start=cvd1om20073 ( dit is de site die je nodig hebt om zo in contact te komen via telegram alles automatisch te laten lopen).


Elke dag wordt je betaald, dit per 6 uur en het enige wat je hoeft te doen is een aantal ltc in je wallet hebben. Hoeveel je wil investeren... Kies je helemaal zelf :).

Op dit moment:


In balance: 0.03941147 ltc

total investmetns: 1.60349693 ltc

Total eranings and commision: 0.14192559 ltc

Nog vragen;; stel ze gerust :)!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Misschien is dit wat voor je? 
Gratis Crypto.

www.swiftdemand.com/?referred_by=justme90
| 23:03 |
Sorry ik snap het niet zo goed. Hoeveel noet je investeren om te beginnen?
| 23:02 |
Ik hou het voorlopig maar bij LikesXL en FutureAdpro en m'n spaarprogramma's die weinig opleveren, maar juist dat geld investeer ik weer in FutureAdpro.
Met FutureAdpro ben ik héél veel actiever mee, ook met het erover praten naar de buitenwereld.
Misschien ooit nog eens met telegram en litecoins.
Ik had me al wel aangemeld via de link van hippiefox, maar verder dus nog geen investering gedaan.
| 18:23 |
Klopt, deze doe ik er mooi naast. En welke spaarprogramma's doe je dan? Je kan me het altijd in PB sturen :).

Future Adpro is inderdaad goed :D,, mooi zelf opbouwen.
| 09:38 |
Ik spaar o.a. met Euroclix, Jiggy, Ipay, NuCash en nog heel veel meer. Ik heb een volledig overzicht staan op ikspaarvoorlater.jouwweb.nl
En ook spaar ik met mijn mobiel, ik heb Android en daardoor kon ik dan ook 2 verschillende applicaties downloaden op mijn mobiel, waarmee ik dagelijks smsjes ontvang, voor eentje krijg ik per sms €0,02 uitbetaald en met die andere krijg ik per sms 0.05$ uitbetaald. Die met de dollars laat zich pas uitbetalen vanaf 5$ en helaas alleen nog op Paypal en die andere laat zich uitbetalen vanaf €2,00 en dat kan op Paypal, maar ook op AdvCash (mooi voor FutureAdpro), Bitcoin, Ethereum, Litecoin, OkPay, Skrill en WebMoney.
Maar ik zou zeggen, kijk even op mijn link, een hele eenvoudige opzet met heel veel dingen. En ja met die tabblad LikesXL, die moet opnieuw geupdate worden, daar hebben ze sinds vandaag het hele systeem omgegooid, heel veel veranderingen, voor mij en iedereen enorm nieuw. Daarover kun je wat meer lezen op yoo.rs/hippiefox/blog/veranderingen-bij-likesxl-algemene-update-webinar-pdf-1521009123.html?Ysid=46920 en mocht je ooit belangstelling hebben voor LikesXL, laat het me even weten of kijk ook weer op mijn site voor de link ;-)
| 13:57 |
HI, op likesxl ben ik al ingschreven onder Hippiefox :).

Rest ga ik eens lezen. Nucash ben ik ook aan het doen, ben gewoon dagelijks de gratis dingen aan het doen. Dingen bestellen, nog geen idee wat of hoe :). Ben je ook van BE? Want sommige dingen zijn voor ons niet toegangkelijk.
| 11:45 |
Dan staan wij bij LikesXL samen onder Hippiefox, hihi.
Ik woon niet in België, maar in Nederland in het hoge noorden sinds 2001, maar sinds 2007 woon ik pas in Heerenveen waar ik nu dus woon.
Ik moet nog een tabblad aanmaken, maar zo komt er ook nog wat over de gratis Mannabase basisinkomen, waar ik gisteren nog over heb geblogd yoo.rs/esther.klomp/blog/gratis-basisinkomen-via-mannabase-1521126335.html?Ysid=46920 kost je niks, alleen even aanmelden, e-mail bevestigen en de UBI sign-up activeren en de rest gaat elke week vanzelf.
| 11:53 |
Hi

Heb me aangemeld: ik krijg volgende melding na aanmelden. My Wallet

Balance is temporarily unavailable

UBI - Approved.

Wat nu?
Kan je me verder uitleg geven in pb :)
| 13:26 |
Ja ik zal jou even een pb sturen. Helaas kon ik er geen screenshot meer van maken, zodat ik die er ook bij kon toevoegen, daar baal ik wel enorm van, maar ja.
| 13:29 |
Ik ben eerlijk gezegd meer van de lange termijn investeringen. Maar het is op zich een goed idee.
| 17:25 |
ohh :)
| 11:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen