×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Review dagcreme skincare

Review dagcreme skincare


Kruidvat heeft een nieuwe skin care, speciaal voor de gevoelige huid.
Ik dacht, meteen eens proberen, jammer genoeg hebben ze niet echt speciaal een reiniging.

De nieuwe Skin Science Derma Sensitive producten van Kruidvat helpen je natuurlijke huidflora te herstellen en jouw huid optimale bescherming te bieden. Ik testte de gehele lijn voor je!

Je huid goed verzorgen is erg belangrijk. Zo ben ik ook bewust bezig met de keuzes die ik maak zoals structureel mijn make-up voor het slapen verwijderen. Ook na een avondje stappen! Om mij heen zie ik dat veel mensen dit toch nog eens over slaan. Deze producten van Kruidvat bieden de perfecte dagelijkse huidverzorging voor de gevoelige en reactieve huid

De nieuwe productlijn bestaat uit:

  • een dagcrème
  • een nachtcrème
  • een serum en
  • een huidolie voor de gevoelige en reactieve huid

Deze producten geven direct en langdurig een kalmerend huidgevoel. Wanneer je je comfortabel voelt met je uitstraling, word je vanzelf zelfverzekerder en optimistischer


Derma Sensitive biedt de oplossing voor voel- en zichtbare kenmerken die gepaard gaan met een gevoelige en reactieve huid.

  •  jeukende huid
  • roodheid
  • schilferige huid
  • ruwe huid
  • grauwe doffe uitstraling droge en trekkerige huidSkin Recovering Day Cream

Het helpt de verstoorde natuurlijke huid- flora herstellen en stimuleert de biologische beschermingsfunctie van de gevoelige en reactieve huid. Naast probiotica, bevat deze formule het actieve ingrediënt Ectoin. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het jeukende, branderige en trekkerige huidgevoel als gevolg van een droge huid vermindert. De intens hydraterende en verzachtende werking kalmeert en vermindert roodheid en andere zichtbare kenmerken van een geïrriteerde huid.

Kruidvat Skin Science Instant Calming Serum

Een serum die je dagelijks gebruikt vóór de dagcrème of afzonderlijk als een intensieve behandeling bij een geïrriteerde huid. Deze serum geeft direct een langdurig kalmerend effect aan je geïrriteerde, rode en gevoelige huid. Naast het actieve ingrediënt Ectoin bevat deze lichte formule met voedende eigenschappen het stofje Defensil. Dit zorgt er voor dat de biologische huidbarrière wordt beschermd en versterkt en heeft tevens een ontstekingsremmende werking.

Kruidvat Skin Science Soothing Oil

Deze Oil verzacht en voedt je droge en gevoelige huid. Deze formule bevat het actieve ingrediënt Defensil, dit brengt de huid tot rust en helpt ook het herstelproces. Daarnaast biedt de olie een 24 uur lange vochtregulerende werking en intensieve verzorging van extra droge plekjes. Deze lichte, niet vette formule maakt de huid heerlijk zacht terwijl de huidelasticiteit en stevigheid wordt behouden.

Skin Rebalancing Night Cream

Deze cream helpt de vochtbalans te herstellen en versterkt ook de biologische huidfuncties voor een verbeterde huidtolerantie van de gevoelige en reactieve huid. Naast probiotica bevat deze crème het natuurlijk aminozuur Ectoin. Een 2-voudige beschermende werking tegen celbeschadiging en huidveroudering. De voedende en herstructurerende werking gedurende de nacht verbeteren het huidcomfort en de natuurlijke uitstraling van de huid. Breng deze nachtcrème elke avond aan op gezicht, nek en decolleté nadat je je huid hebt gereinigd

Mijn bevindingen

Voor de prijs is het een goede skincare lijn.
Je kan deze verkrijgen bij alle kruidvat fillialen, voor €5.29 per stuk. Alles tesamen komt dit ongeveer uit op 22 euro.


Ik ben de cremes enige tijd aan het gebruiken, voor mijn huid is dit soms goed en soms ook niet.
Zelf heb ik een jeukende, vaak trekkende huid, vandaar dat ik deze cremes wou proberen. Maar, nu ga ik toch voor een andere oplossing kiezen, aangezien deze niet voldoende is voor m'n huid. Elke huid is anders, dus ik weet niet wat voor jou gaat passen.
Over de olie en het serum, ben ik wel tevreden. Als ik de olie 's avonds opdoe, samen met de nachtcreme, is m'n huid smorgens egaal en merk ik niets van een trekkende huid. Ik denk alleen dat voor mij de dagcreme niet voldoende voed, want overdag zit ik nog met een trekkend gevoel.


Hopelijk heb je hier wat aan gehad! :D
De Knutseljuf Ede
er staan rare foto's bovenin, misschien even verwijderen?
06-07-2018 00:49
06-07-2018 00:49 • Reageer
Multithejen
Goede eerlijke review! Ik heb zelf ook een gevoelige huid. Het moeilijke is dat ik dan denk goede producten te hebben, en dan na een korte of langere periode, opeens niet meer. Moeilijk!
08-02-2018 16:48
08-02-2018 16:48 • 1 reactie • Reageer
MetalStar
Dat probleem ken ik... is hier ook zo :(. Ik moet wel zeggen; ik gebruik de reininginscreme van SVR goed product en intussen gebruik ik de lotion van Kiko milano. Gaat ook wel :) alleen de huidcremes is nog wat zoeken. Maar ben aan het denken om over te stappen op SVR... Ookal is dat duur :(
08-02-2018 22:02
08-02-2018 22:02 • Reageer