×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Terugkijken op het afgelopen jaar

Terugkijken op het afgelopen jaar


Wat gaat de tijd ontzettend snel! Ligt dit aan mij of zijn er meer mensen die er net zo over denken? Het ene moment ben je nog in Luxemburg aan het genieten van een onwijs gaaf avontuur, en het andere moment staat er ineens een kerstboom in je woonkamer. De tijd lijkt wel steeds sneller te gaan!


Ik heb een super leuk jaar gehad en heb veel gedaan en meegemaakt. In het nieuwe jaar was ik druk bezig met het afronden van mijn vorige opleiding. De opleiding Grafisch Vormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Mijn eindproject sloot ik af met een 9. Toch wel een hele prestatie waar ik super trots op ben! Ik kijk hier echt met veel liefde en geluk naar terug. Ik heb hier een top tijd gehad.

Een gave zomervakantie lag in het verschiet. Ik zou namelijk met mijn vriend en nog twee vrienden een tocht gaan maken door Luxemburg. Wij wilden heel graag de Mullerthal trail gaan lopen, een wandelroute van 114 kilometer. We hebben hier hard voor getraind en goede plannen gemaakt over hoe we deze trail zouden aanpakken en waar we zouden beginnen. Dit verliep allemaal voorspoedig en precies zoals we hadden gehoopt. Wat een mooi land en wat een gave weken! Doodmoe maar hartstikke voldaan!

Vlak voor dit mooie avontuur had ik besloten om nog aan een nieuwe opleiding te beginnen. Ik heb lang getwijfeld of ik wilde gaan werken of dus nog een studie wilde gaan doen. Dit dilemma heeft echt een hele lange tijd door mijn hoofd gespookt.

Ik heb in dit jaar een super toffe stage gelopen. In mijn hoofd zou ik na mijn studie hier eerst een jaar gaan werken en dan nog aan een opleiding beginnen. Helaas kon ik niet op mijn stage blijven, dus besloot ik al snel om toch maar gelijk een nieuwe studie te beginnen. De studie Communicatie op De Haagse Hogeschool. Ik zat er nog zo lekker in en sowieso lijkt het mij heel onwaarschijnlijk dat ik na dat jaar werken nog een studie was gaan doen. Als je eenmaal gewend bent aan een vast inkomen, komt een studie er vaak niet meer van.

Na dat moment van inschrijven, heb ik geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Ik doe nu wat ik het liefste doe. Schrijven, bezig zijn met social media, marketingcommunicatie, gave projecten, ga zo maar door. Ik ben 100% in mijn element. Daarnaast haal ik goede cijfers en ben ik ontzettend blij met mijn 2 lieve vriendinnen op school. Ik had toch nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden.

Helaas heeft het einde van dit jaar toch ook een minder mooie kant. Mijn lieve tante hoorde in juli dat ze ernstig ziek was. Kanker in haar lever. Zij zou hiervan niet meer kunnen genezen en zou dus al niet meer behandeld worden. Wij konden ons allemaal niet voorstellen dat ze er op een gegeven moment niet meer zou zijn. Ze ging snel achteruit en helaas is ze 26 november 2016 overleden. Het is beter voor haar. 22 december zou ze 60 zijn geworden. Jammer genoeg heeft ze dit niet meer mogen meemaken.

Ik wil jullie allemaal alvast hele fijne feestdagen wensen en veel geluk in het nieuwe jaar. Leef met de dag en geniet van het leven dat je hebt. Ik ben erg benieuwd wat dit nieuwe jaar voor ons in petto heeft.Rudi
Jij ook prettige feestdagen. :-)
14-12-2016 11:50
14-12-2016 11:50 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Een jaar waarin veel is gebeurd. Mooie dingen en een heel naar ding. Gecondoleerd met het overlijden van je tante.
12-12-2016 15:24
12-12-2016 15:24 • Reageer
LWAlmanak
Nog gecondoleerd met jou tante! Veel succes in de nieuwe studie. En ja ook ik vind dat de tijd snel gaat!
11-12-2016 21:28
11-12-2016 21:28 • 1 reactie • Reageer
Metjuul_
Bedankt! :)
12-12-2016 07:32
12-12-2016 07:32 • 1 reactie • Reageer