×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Even een terugblik op 2017 wat bloggen op Yoors betreft...

Even een terugblik op 2017 wat bloggen op Yoors betreft...


Op 8 maart 2017 zette ik mijn eerste schuchtere stapjes op Yoors als Mevrouw Stip... 

Eerst een paar foto's en dan een eerste tekstje... de paar zinnetjes die ik toen schreef kan je moeilijk een blog noemen. Toch vond ik mijn draai al gauw en kreeg ik het gevoel dat mijn schrijfsels en gekke kronkels ook gewaardeerd werden. Positief dus... langzaam maar zeker kreeg ik de layout beter onder de knie en de vele tips die ik voorbij zag komen hielpen me enorm. 
Mijn passie voor schrijven was herboren.

Nu kijk ik even terug op wat ik allemaal heb gepost en begin ik tevreden aan 2018...

Mijn allereerste "blogje", waar ik later nog een update aan toevoegde:


Dit zijn mijn 5 meest gelezen blogs van 2017:


Een blog waar ikzelf heel veel plezier aan beleefde om hem in elkaar te steken maar waar ik helaas nog steeds een vervolg op moet maken (helaas hou ik niet zo van schoonmaken en opruimen), is deze:


En dan zijn er ook nog een heleboel challenges die enorm leuk waren, maar deze vond ik toch echt wel een hele leuke:


Ziezo, dat was een kleine impressie van wat ik deed op Yoors... dank aan alle lezers, bedankt ook aan alle delers (zonder jullie was dit niet gelukt) en op naar nieuwe blogposts, nieuwe foto's en heel veel meer plezier...

See you soon...

 

Ga zelf ook aan de slag... er is hier heel veel interessants te beleven.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties