Laten we van 2019 een feestelijk jaar maken...


Nu 2018 er bijna opzit, kijk ik bewust niet achterom maar ga ik mijn dromen achterna in 2019. Gewoon omdat ik uitkijk naar een jaar vol positiviteit en creativiteit. Twaalf maanden vol van eenvoudig gelukkig zijn. Tweeënvijftig weken van genieten en inspiratie vinden in de dagelijkse dingen. Driehonderdvijfenzestig dagen om een zorgelozer bestaan te leiden. Achtduizend zevenhonderdzestig uren waarin ik zoveel mogelijk plezier ga maken met mensen die het waard zijn.

Gewoon,

Omdat ik in 2019, 50 word...

Omdat ik er zin in heb...

Omdat mijn dochter 16 wordt...

Omdat feesten leuk is...

Omdat mijn leven een positieve boost kan gebruiken...

Omdat het geen zin heeft om ongelukkig rond te lopen...

Omdat het zoveel leuker is...

Omdat ik het wil...


Dus hop naar een positief, inspirerend en creatief jaar. Daar klinken we op...