Moe van al het moeten...

Moe van al het moeten...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Je moet opstaan, je moet naar school, je moet goede punten halen, je moet je huiswerk maken, je moet opletten, je moet sportief zijn, je moet gezond eten, je moet op je figuur letten, je moet ambitieus zijn, je moet durven, je moet interesse tonen, je moet een huishouden runnen, je moet sociaal zijn, je moet... je moet... je moet...

Van het ontbijt (je moet de dag gezond beginnen) tot wanneer je uitgeput in je bed kruipt  (je moet op tijd gaan slapen) , kom je een hele dag dingen tegen die je moet...

Zou het niet leuker zijn om gewoon dingen te mogen?

Hoe ziet jouw ideale dag eruit als niks moet?
Wat doe je dan? Ik ben benieuwd.
Laat je gerust gaan in de reacties...hoe meer ideeën hoe beter.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deze had ik blijkbaar over het hoofd gezien. Sluit mooi aan op mijn blog "Ik moet, ik moet, ik moet..!"
| 17:57 |
Dat is helemaal waar.
Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik weinig moet, ik moet alleen mijzelf soms aanzetten iets te gaan doen wat moet. :-)
| 11:07 |
Ik sluit me voor 100% aan bij de reactie van Annet de Jojo.
Ik ben met pensioen, de kinderen zijn al meer dan 20 jaar uit huis,
-mijn huis wordt schoongemaakt door een huishoudelijke hulp (ja, ik moet haar betalen, maar dat doe ik graag),
-de was wordt opgehaald door de wasservice en schoon weer teruggebracht (ik moet alles wel even in de kasten leggen en hangen)
-als ik geen zin heb om te koken, bel ik een cateraar
Mijn ideale dagen zijn 365x per jaar.
| 19:07 |
In de trant van het blog dat je hier neerschrijft (en waarin zeker iets van waarheid zit), kadert ook het blog dat ik onlangs schreef. Misschien valt het wel bij je in de smaak: yoo.rs/jorane.janssens/blog/mens-in-wording-1496589740.html?Ysid=60628
| 20:42 |
Ik moet helemaal niks, ik doe wat ik wil en haal alles uit de dag wat erin zit elke dag opnieuw. Natuurlijk zijn er verplichtingen maar ik doe ze graag ben blij dat ik het kan !!!
| 13:54 |
Als ik niets moet doe ik vaak het meest :-). Mijn ideale dag heeft 48 uur zonlicht, familie, vrienden, bijenwas, yoors, en natuurlijk een butler die huishoudt en de catering verzorgd ;-)
| 10:08 |
Ik zou heel de dag lezen, dan een wandelingetje maken of gaan lopen en vooral veel tijd met mijn liefste en onze hondjes besteden!
| 00:52 |
Mijn ideale dag is een dag waarin ik alles kan doen wat ik wil en niet wat ik moet doen ;)
| 13:02 |
Het gevoel hebben te veel te moeten ligt heel vaak bij jezelf. Kijk dus eens kritisch naar al die dingen waarvan je denkt dat ze moeten. Veel van die zaken moeten eigenlijk helemaal niet, maar je hebt ook geen zin in de gevolgen die 'het niet doen' hebben of zouden kunnen hebben. Niemand verplicht jou om niet te snoepen, op te staan, te werken of te leren. Zolang je bereid bent de gevolgen te dragen hoef je dus vrij weinig.
| 09:58 |
daar zeg je het, iets mogen of moeten, een wereld van verschil
| 09:45 |
Ik zou eerst een winterslaap houden bij te komen. Mijn ideale dag is rustig aan beginnen, lekker in de zon ontbijten kijken hoe de meisjes vrolijk aan t spelen zijn in de tuin. De rest van de dag gewoon rustig dingen doen die je leuk vind. Ik ben gek op lezen maar dat lukt vaak niet.
| 09:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen