Water Challenge... mijn bevindingen...

Water Challenge... mijn bevindingen...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De afgelopen week kon je me al volgen tijdens de water challenge... Of je er nu voor of tegen bent maakt mij persoonlijk niet zoveel uit, maar ik wou het proberen. Met een handige water tracker planner begon ik dus aan de uitdaging...

Vol goede moed begon ik eraan en ik moet zeggen, het was leuk om telkens een glaasje te kunnen inkleuren wanneer ik weer water had gedronken. 

Ook al moest ik wel heel veel naar het toilet, zelfs in het midden van de nacht, toch wou ik blijven doorgaan.

De hoeveelheid toiletbezoeken namen gelukkig na een tijdje af, toch viel het mij op dat ik op minder warme dagen meer moeite had met zoveel drinken.


Van wat er allemaal beloofd werd, merk ik niet zo heel veel, maar dat het een gezond effect op me heeft, merk ik wel.
Mijn huid voelt veel soepeler en minder droog, dit is wel een heel groot pluspunt want de droge plekken op mijn lichaam en gezicht zijn nu veel minder...
Het water drinken had echter geen invloed op mijn regelmatig terugkerende hoofdpijn, wat ik wel spijtig vind.
Mijn hongergevoel werd ook niet minder zoals beloofd, ik kreeg zelfs het gevoel dat ik meer wou eten, wel meer zin in fruit dus de chocolade en koekjes bleven makkelijker in de kast ;-)
En afgevallen ben ik ook niet dus dat resultaat is er bij mij ook niet echt...
MAAR... toch wil ik mijn challenge voortzetten want ik ga bewuster om met mijn inname van zowel water als voedsel en mijn huid straalt dus hop naar mijn tweede weekje water challenge...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat heb je knap gedaan hoor
| 18:53 |
Goed geschreven en knap dat je het zo bijgehouden hebt!
Heb zelf een blog geschreven met tips om water lekkerder te maken. Misschien zit daar nog iets voor je bij?
yoo.rs/miranda.mechelsen/blog/verfrissende-drankjes-voor-de-zomer-1498043773.html?Ysid=68053
| 17:37 |
Wens je heel veel succes met week 2
| 22:10 |
Dankjewel... :-)
| 22:34 |
Over het algemeen geeft ons lichaam wel aan of we meer water willen, we zijn alleen vergeten te luisteren :-)
Mooie reminder met zo´n lijstje. Een kop thee telt ook neem ik aan ?
| 21:23 |
Ik tel mijn thee niet mee, maar dat is ook vloeistof natuurlijk en ja, naar ons lichaam luisteren doen we niet genoeg, ook niet wanneer we maar blijven doorgaan en de volgende dag helemaal verkrampt wakker worden... rustpauzes zijn dikwijls ook belangrijk :-)
| 21:26 |
Dan zit je heel ruim in je vochtinname hoor :-) Ik drink niet zoveel water, woon toch in warm land, maar drink 4 grote mokken thee per dag, toch al 3/4 liter minimaal.
| 21:35 |
Een hoeveelheid vocht haal je ook nog uit je voedsel, fruit bijvoorbeeld bevat ook veel vocht en dat wat goed voor je is, verschilt van mens tot mens, ook waar je woont en of je intens sport en zo, maar ik merk wel dat ik minder last heb van een zeer droge huid nu ik veel meer water drink dus ik ga mijn glaasjes toch maar blijven aanduiden :-)
| 21:54 |
Prima toch dan vooral doorgaan :-)
In de tijd dat ik chemo gebruikte zette ik elke dag een fles van 1,5 liter water klaar, dat dronk ik dan extra op de dag op. In de vooravond moest ik dan ook nog 4 bekertjes water drinken voor de bestraling, na 5 weken kwam het water letterlijk mijn neus uit. Dat is later weer goed gekomen, drink nu weer voldoende :-)
| 22:05 |
heb je frisdrank dan vervangen door water of gewoon meer water gedronken?
| 16:57 |
Meer water gedronken, frisdrank had ik al een hele tijd geleden van mijn lijstje geschrapt, maar ik drink gewoon te weinig als ik niet met het kaartje werk :-) Mijn kopje thee of de smoothies tel ik er ook niet bij. De 8 glaasjes zijn altijd water...
| 18:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen