×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Denk jij te weten wat en hoe iemand (werkelijk) is...?

Denk jij te weten wat en hoe iemand (werkelijk) is...?


Goedemorgen,

Nou nou, en dat midden in de week!

Zijn we nog scherp of niet…?

Wat zie jij en wat zie ik…?

Kan ik het plaatsen of ga ik feedback vragen…?

Kan ik me in het idee/de situatie verplaatsen of blijf ik met een vraagteken zitten…?

Gaat het een invulling worden of een bevestiging…?

Poeh, vragen, vragen en nog eens vragen die je bezighouden.

We willen graag alles (zeker) weten, voelen en beamen. Het werkt, denk ik, als een soort interpretatie. We proberen ons ergens in te verplaatsen en dit te vertalen aan de hand van de ervaringen die wij zelf hebben opgedaan.

Soms kom je er dan achter dat iets niet zo is als je aanvankelijk zou denken dat het is…!

Mag dit nu de uitdaging van ons leven zijn, het steeds weer opnieuw ontdekken wat en hoe iets of iemand dan wel is…?!

Denk jij te weten wat en hoe iets/iemand (werkelijk) is…?

Groetjes, Mitch Peters

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
FrutselenindeMarge
ik blijf altijd twijfelen 
18-04-2018 07:31
18-04-2018 07:31 • 1 reactie • Reageer
Mich Peters
bij twijfel...?
18-04-2018 11:37
18-04-2018 11:37 • 1 reactie • Reageer
SunShine
Vroeger dacht ik dat wel, dat ik 'wist' hoe iemand was. Dat ik kon invullen wat ikzelf dacht dat die persoon nodig zou hebben. Ik probeer er van af te stappen.  Hoe 'iets' is is wat algemeen hé. Hoe je bijvoorbeeld een plaats ervaart heeft veel te maken met hoe je je op dat ogenblik voelt. Ik geloof dat ze dat 'kaderen' noemen. Het kader waarin je een plaats, een persoon of een ding ervaart bepaalt. 
18-04-2018 07:12
18-04-2018 07:12 • 1 reactie • Reageer
Mich Peters
kaderen...zo kun je het ook zien, ervaren ;-)
18-04-2018 11:38
18-04-2018 11:38 • Reageer