Wat is voor jou het moment om ermee te stoppen...?

Wat is voor jou het moment om ermee te stoppen...?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goedemorgen,

Opgeven of doorgaan?

Moeilijke keuze…! Wanneer stop je met blijven werken aan iets…?

Wat is voor jou het moment om ermee te stoppen?

Wees vrij en zet je reactie s.v.p hieronder.

Groetjes, Mitch PetersBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hangt heel erg van de situatie af. Ik kan heel lang doorgaan wanneer ik denk dat er nog mogelijke oplossingen zijn. Ben wat dat betreft ook heel creatief en neem ook met ietsje minder genoegen. Lukt iets niet, ondanks dat ik er heel veel energie in gestoken heb, dan kan dat toch een tevreden gevoel opleveren omdat ik er alles aan gedaan heb om het te laten slagen. Jammer, maar het is niet anders. Maar als ik ergens echt geen heil in zie ben ik maar moeilijk te motiveren om er toch energie in te steken. Ik weet dat dat op zich al een negatief effect op het eindresultaat heeft, maar trekken aan een dood paard is nog veel erger wat mij betreft.
| 16:57 |
Idd 
| 07:09 |
Meestal komt voor mij dat punt, als mijn lichaam gaat protesteren. Eigenlijk te laat dus, want je weet in je hoofd vaak wel dat je ergens mee moet stoppen. Soms zijn er natuurlijk ook situaties die meteen een reactie als "stop" teweeg brengen. Beetje 2 kanten bij mij dus haha
| 12:19 |
Oke...helder
| 15:25 |
Als je twijfeld is de beslissing eigenlijk al genomen
| 10:23 |
idd eens
| 15:25 |
Die is ingewikkeld. Wanneer geef je op en wanneer is iets niet meer haalbaar of wanneer kan er iets meer. Ik heb een keuze gemaakt voor mijn man. De keuze was doorgaan met behandelen met de kans op weer diezelfde complicatie of de behandeling stopzetten in de hoop dat we nog even zouden hebben. Was dit opgeven? Ik weet het niet. Soms voelt het wel zo maar realistisch gezien was het niet opgeven. Hij had geen kansen meer.
Hierdoor heb ik ook geleerd dat ik moet kijken naar wat ik kan. Ligt het in mijn vermogen om dingen te veranderen? Ja dan valt het te proberen maar ik kan mijn tijd en energie wel beter gebruiken als het niet lukt. Dan laat ik het los.
Maar wat als ik afhankelijk ben van mensen die niet makkelijk met mij kunnen communiceren? Dan kan ik niet opgeven. Dan ga ik zoeken naar een manier waarop ik duidelijk kan maken wat ik bedoel en zal ik moeten zoeken naar een manier waarop ik mijn grenzen bewaak en toch mijn boodschap duidelijk maak zonder dat ik mijzelf laat overrompelen of ondersneeuwen.
| 09:33 |
Ja is idd ingewikkeld....dank je wel voor je reactie 
| 15:26 |
Ik ben regelmatig gestopt met iets, omdat ik zag dat een andere manier beter was om dat iets leuker te maken. 
| 09:32 |
Oke duidelijk
| 15:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen