×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn examenjaar VWO


Welkom bij mijn eerste blogpost. of nahja.... mijn tweede poging inmiddels. Ik moet nog veel leren op het gebied van yoors,  maar gelukkig begrijp ik inmiddels hoe ik moet beginnen aan een blogpost. Niet dat dit al te soepel ging, want zoals ik net al zei is dit mijn tweede poging. Ik ging een foto instellen, had een heel tekstje zitten brabbelen en toen boem alles weg.. dikke vette baal natuurlijk, maar hier ben ik dan. 

1 van de onderwerpen die ik wil gaan bijhouden op yoors is mijn examenjaar. Sommige van jullie zullen al weten dat ik op dit moment in 6 vwo zit. Het examenjaar is een jaar vol met leren, maar ook gaan wij op verschillende excursies. Bijvoorbeeld naar Keulen en het Nationaal Ballet. Ik wil om de zoveel tijd (ik weet nog niet precies of het dagen, weken, maanden worden) een blogpost plaatsen over hoe ik mijn examenjaar ervaar. 

Het is de bedoeling dat het leuk is om te lezen voor alle leeftijden. Voor kinderen die jonger zijn dan mij is het handig om ervaringen van anderen te zien, zodat zij zelf ook voorbereid het examenjaar ingaan. En voor bijvoorbeeld de volwassenen is het misschien wel herkenbaar vanuit hun eigen examen tijd. 

Voor nu, was dit dan mijn eerste blogpost. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Laat vooral tips achter, want ik moet nog veeeel leren op yoors en het kan altijd beter natuurlijk. 

Heel erg bedankt voor het lezen en tot mijn volgende post!

Liefs, Michelle
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts