×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn collecties, megagoed idee.

Mijn collecties, megagoed idee.


Mijn collecties, de nieuwe feature van Yoors, wat een megacool idee.

Hoewel er al heel wat over geschreven werd, heb ik deze optie maar gisteren ontdekt. 


Nochtans, toen ik een jaartje geleden zelf lid werd van Yoors  dacht ik dat dergelijke bundeling van blogs op thema  al een vaste mogelijkheid van de blogeditor  was. Zonder het te beseffen dat ik een megagoed idee in omgang kon brengen vroeg ik toen al raad aan vaste Yoorswaarden hoe ik dergelijke mappen kon aanmaken . Of het de makers van Yoors  tot inspiratie bracht is mij niet bekend. In elk geval is de uitwerking ervan een toppie. 

En bovendien een makkie. Ikzelf ontdekte deze optie pas vannacht en heb intussen al een mooie verzameling collecties op mijn profiel  staan.

Als ik dat als digibeet  kan aanmaken zonder hulp, kan jij dat ook. 

Quote

Mijn collecties: Wat een voordelen!!!

 Probeer het snel uit . 

Het spaart niet enkel tijd uit om de blogs van anderen snel terug te vinden, maar ook die van jezelf.  Waar je vroeger ellenlang aan het scrollen moest gaan kan je nu snel de correcte collectie-map openen om in een oogwenk het gewenste blog terug te vinden. 

 Snel ging ik een kijkje nemen bij de mensen die ik al ruime tijd volg. 

Mijn vaste Yoorsauteurs bijhouden kost normaliter veel tijd. Maar nu gaat alles sneller en vlotter.

Om eerlijk te zijn: op de profielen waar ‘Mijn Collecties ’ nog niet is toegevoegd ga ik op dit moment snel voorbij. Ik hoop dat zij snel hun collectiemappen  aanmaken.

Het is zo’n meerwaarde. We kunnen niet alleen voor onszelf startpagina’s maken van onze interesses, maar ook voor derden. We kunnen die aanvullen met blogs van onszelf, andere Yoorsies en zelfs linken trekken buiten Yoors. En we kunnen die massaal delen zelfs met supportviews eraan verbonden.

Quote

Deel eens een collectie van een ander Yoorslid uit dezelfde interessesfeer. Supportviews alom verzekerd. 

 Idee om uit te testen. 

Yoors  heeft weer een mooie groei teweeggebracht.

Wat moeten we nog meer wensen? Ik vraag me zelfs af of het investeren in een eigen website  beetje bij beetje overbodig kan worden? 

Info over het maken van collecties bij Yoors  vindt u hier  en hier  en hier .  

 

Heb jij al een aantal collecties aangemaakt? Zet gerust jouw favoriet hieronder. Ik neem hem door en wie weet ga ik ermee aan het delen.       

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Renate
Binnenkort komt er weer een heel mooie uitbreiding op Yoors ... een volledige website maken met je eigen domein, in elkaar te zetten zoals een post van Yoors. Met de mogelijkheid supermakkelijk je laatste posts te linken. Stay tuned, we zijn hard aan het werk!
25-06-2018 10:51
25-06-2018 10:51 • 1 reactie • Reageer
Mieke Van Liefde
Ik weet het, heb daar ooit een blog over gemaakt.  https://yoo.rs/mieke.van.liefde/blog/yoors-website-1501534109.html?Ysid=65153
25-06-2018 13:29
25-06-2018 13:29 • Reageer
Sabrina van den Heuvel
Oei dat zal ik ook maar eens gaan doen dan!
11-06-2018 17:43
11-06-2018 17:43 • Reageer
Kim 2.0
Leuk hè dit 😃
10-06-2018 18:13
10-06-2018 18:13 • 1 reactie • Reageer
Mieke Van Liefde
Jep. En zonder jou wist ik nog niet van het bestaan af.  
10-06-2018 19:02
10-06-2018 19:02 • 1 reactie • Reageer