Negatieve Feedback gekopieerd

Negatieve Feedback gekopieerd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In het begin zette ik bij al mijn blogs : 

Noot: 

Geen enkel blog van Mieke Van Liefde werd gekopieerd of vertaald. 

Dit omdat ik omwille van mijn blog 'Opa sterft van onmacht na verkrachting kleinkind' in een bloggroep al eens werd aangevallen met de  opmerking: "Het zoveelste blog dat gekopieerd en vertaald werd, pfff." 

Vandaag zet ik er niet meer bij dat het eigen content is, intussen is al bekend dat ik mijn teksten zelf schrijf en mijn gedichten zelf maak. 

Ik zou het dus op prijs stellen te weten te komen wie mijn blog over abortus de feedback 'gekopieerd' gegeven heeft en waar het origineel dan te vinden is. 

Ik weet dat Yoors dit kan nagaan, net daarom dacht ik dat dergelijke betichtingen niet meer zouden gegeven worden als men niet zeker is. 

Het kan natuurlijk per ongeluk gebeurd zijn, dan krijg ik dat graag binnen in een PB .    

Nogmaals: al mijn teksten zijn zelf geschreven. Mijn gedichten zijn zelf gemaakt. 

Ik heb genoeg inspiratie uit mezelf en heb het kopiëren van het internet niet nodig om blogs online te kunnen zetten.  


Dank aan de mensen die eerlijke feedback op mijn werk gegeven hebben. 

Mieke (zelfs mijn blognaam is zelf verzonnen en dus eigen werk)

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo'n melding kreeg ik net ook :) Bij mijn blog over je huis wegdoen. Het is een kort blog uit de losse pols geschreven en totaal niet gekopieerd. Ze moeten het maar bewijzen dan. :)
| 22:42 |
Jep. Nooit iets van gehoord trouwens. 
| 00:05 |
ik ben ook niet echt fan van die feedback knop, werkt dit soort dingen in de hand.
| 10:42 |
Geen nood, ik denk dat Yoors er wel aan zal werken om feedback misbruikers aan te pakken. Ik geloof nooit dat ze iets als verbetering bedoelen en er een ramp van gaan maken.
| 00:31 |
Oh jee dat moet je inderdaad wel een heel vervelend gevoel geven
| 19:43 |
Ik heb het een keer per ongeluk bij iemand gedaan meteen gemeld dat ik juist positief feedback wou geven maar dat mijn mobiel er anders over dacht....De techniek van tegenwoordig 😂. Maar wat naar als het op zo'n persoonlijk verhaal terechtkomt.  Negatieve feedback zou eigenlijk meer positieve punten van aandacht moeten zijn niet afbranders.  Maar het team red zich er vast mee
| 15:32 |
Ik zou het zelf ook zeker onmiddellijk in pb melden als ik per  ongeluk het verkeerde had aangeklikt. Maar toevallig de feedback 'gekopieerd' is vermoedelijk niet per ongeluk. En het feit dat de persoon in kwestie (nog)niks laat horen, doet het opzet nog meer vermoeden, vooral aangezien ik niet de enige ben die het al meemaakte. 
| 20:49 |
niet leuk dus je volste recht om het te onderzoeken
| 12:04 |
Je weet dat Yoors het kan nagaan. Diegene moet niet lopen sarren want dan vliegt hij/zij er uit.
Die reactie wat je kreeg op FB... pfffffff zo laag!! En zo fout!! Wat een negatief beeld toch over Yoors... (en jou, dat je het zou hebben vertaald of gekopieerd maar ik bedoel dat het beeld bestaat dat dat veelvuldig gebeurd op Yoors. Wat dachten ze van overal online maar op Yoors juist minimaal!!! En Yoors zelf kan daar niks aan doen.)
| 07:38 |
Die op facebook heeft toen onmiddellijk haar excuses aangeboden en vond het erg dat het om een waargebeurd verhaal uit België ging . Ze gaf aan dat het blog goed geschreven was. Het ging om één van de eerste teksten die ik publiceerde en ik maakte toen de klik in mijn hoofd dat ik het als een eer mocht beschouwen als mensen dachten dat het geen eigen content was.  Dergelijke beschuldiging via de sociale media vind ik dan ook niet erg . Maar door iemand van Yoors , da's een ander paar mouwen. Da's oftewel iemand die de moeite niet doet om eens de andere blogs te openen en de schrijfstijl te bekijken of iemand die goed weet dat hij/zij valselijk beschuldigd.  
| 09:42 |
Ja, het voelt niet fijn, onterecht beschuldigd worden. Schrale troost: anderen kunnen het pas zien als ze zelf feedback gaven.
| 09:58 |
Wist ik niet, dacht dat die feedback zichtbaar was voor iedereen die het blog opent.  
| 12:20 |
Nee. Dat scheelt he :)
| 13:11 |
Ben helemaal geen voorstander van dat anoniem, in 1 woord feedback geven. Werkt alleen maar dit soort dingen in de hand. Moet zeker tegen worden opgetreden.
| 01:15 |
Het zijn vaak zware onderwerpen die gelezen en gesteund mogen worden, dan als gekopieerd afdoen lijkt mij grof. Hoop dat het een vergissing is.
| 22:49 |
Heel naar! Hopelijk meldt degene die jou beschuldigde zich snel. Mogelijk heeft iemand jouw verhaal op Pinterest gezien en verkeerde conclusies getrokken. Er staat daar wel duidelijk vermeld dat het van yoors afkomstig is (dus niet andersom):
www.pinterest.cl/pin/833165999786428778/
Er zijn ook wel eens misverstanden doordat mensen onder een andere nickname op verschillende sites posten.
Post je daar onder de naam 'Ratelaar'?
| 22:09 |
Nee,  Ratelaar is iemand van Yoors die al een aantal blogs van mij positieve feedback heeft gegeven.  Misschien een volger? Blijkbaar dus een deler (supporter). 
Maar het gaat niet om dat blog (dat blog over opa werd in juni 2017 al rechtgezet). Nu gaat het om het blog over abortus. Een kort blog zonder overduidelijk persoonlijk verhaal, maar daarom nog niet gekopieerd hé.  Elk woord, elke zin komt uit mijn eigen hoofd en is eigenlijk gebaseerd op het feit dat ik een miskraam kreeg en daarna  heel lang  kinderloos bleef tot er een wonder gebeurde. 


yoo.rs/mieke.van.liefde/blog/zeg-nee-tegen-abortus-1526073501.html?Ysid=65153
| 22:55 |
Als iemand daar negatieve feedback op heeft gegeven, is die persoon inmiddels niet meer op yoors.
Wanneer een account wordt verwijderd, hetzij door degene zelf, hetzij door het yoors-team, verdwijnen ook de reacties en feedback van die persoon.
Ik had vorige week feedback 'waardeloos' op al mijn blogs; omdat diegene ook een aantal reacties had gegeven die niet door de beugel konden en ik dat heb gemeld (het vlaggetje) is zij verwijderd, met reacties en feedbacks en al.😄
Jouw blog over abortus heeft maar 1 feedback: positief  'raakt me'; dat weet ik, omdat ik die zelf heb gegeven.❤️
| 01:34 |
Zielig mens zo al jouw blogs afbreken zonder reden. Net ook weer bij iemand die blogs met inhoud schrijft. Da's puur uit jaloezie. Zo iemand hoort inderdaad verwijderd te worden.  
| 09:50 |
Ze vond zelf dat ze wel een reden had: wraakzucht, want ik had een paar van haar blogs negatief beoordeeld: wel met uitleg van de reden en pas nadat zij speciaal een blog had geschreven om zich te beklagen over een negatieve feedback  die ze van iemand anders had gekregen.
Normaliter scroll ik bij blogs als die van haar snel door: die politiek rechtse praat wil ik niet lezen en al helemaal niet het giftig afgeven op arme vluchtelingen. Maar ook nog eens klagen als een ander dat negatief vindt, ging mij net iets te ver.

Ik heb haar toen verteld dat ik negatieve feedback niet anoniem geef, dus dat de predikaten 'waardeloos' die ze direct daarop zou krijgen op haar politiek-rechtse  verhalen, van mij waren.
Ze is hier al voor de 4e keer verwijderd, maar ziet steeds weer kans onder een andere naam weer binnen te dringen.😱
| 14:56 |
Al vier keer verwijderd, jeetje, die keert dan ook niet telkens terug omdat ze zo graag blogs schrijft hé. 
| 20:52 |
Ze is nu ook weer terug, haar artikel heb ik niet gelezen en dat ga ik ook niet doen. Volgens Ingrid gedraagt zij zich tot nu toe fatsoenlijk.
| 21:07 |
Ik zie net dat er wel een negatieve feedback is,je hebt gelijk!
| 01:37 |
3 leden hebben feedback gegeven. 
gegeven:
Raakt me (1x) +1
(komt dus blijkbaar van jou)
Interessant (1x) +1

Dus stond de stand op +2

Daarna negatieve feedback 
Gekopieerd (1x)

Daardoor staat de stand van dat blog op +1.  
| 09:47 |
Ik kan hier ook geen begrip voor hebben.................. Jij doet zo je best en ik weet zeker dat je eerlijke blogs schrijft, maar blijkbaar heeft er dan toch iemand moeite mee. Helaas niet lef genoeg om dat openbaar te melden........... Yoors zou hier tegenin moeten komen, want dat is ons wel toegezegd inderdaad! Kop kanjer, dit is niet jouw verlies, maar van degene die dit geheim doet! 
| 21:58 |
Heel naar, zoiets.
Eigenlijk zou je bij een dergelijke beoordeling verplicht een toelichting moeten geven. 
| 21:28 |
Heel vervelend als dit gebeurt. Ik hoop dat je er achter komt. 
| 21:26 |
Hoop dat iemand het per ongeluk heeft gedaan. 😞
| 21:18 |
Kopiëren per ongeluk? 
| 21:25 |
Nee de negatieve feedback geven bedoel ik.
| 21:44 |
Duidelijk 
| 21:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen