Een boekje op mijn eigen manier

Een boekje op mijn eigen manier


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn boekjes lukken steeds beter. Ik heb mijn eigen manier verworven om ze te binden en door fouten te maken en steeds weer opnieuw te proberen kan ik zeggen dat ik nu echt tevreden ben met het resultaat van mijn laatste boekje. Ik gebruik nieuw papier en de garen waarmee ik bind moeten wel sterk genoeg zijn dus die koop ik ook speciaal. Voor de rest probeer ik zoveel mogelijk materialen te hergebruiken.

Zo maakte ik eerder een boekje van twee van mijn eigen oude overhemden. Deze heb ik zelf gehouden. Op mijn werk, waar ik activiteiten begeleid voor mensen die in aanraking zijn geweest met de psychiatrie maak ik ze nu ook. Daar zijn ze erg enthousiast over de boekjes. Daar heb ik voor de kaft zelfs karton van een oude doos gebruikt bij gebrek aan beter. Nu heb ik thuis ook alweer zitten binden en heb nu in drie dagen tijd drie boekjes gemaakt. Waarvan twee van een oude gele Timberland trui van mezelf. Voor mijn moeder en zusje. Ga er vandaag nog zo een maken voor een vriendin.

Want ben erg tevreden hoe deze zijn gelukt. Heb een nieuwe manier uitgevonden om de stof om de kaft te lijmen. Met spuitlijm. En de pagina's zitten steeds strakker op elkaar. Ik begin het op mijn eigen manier te leren. Van het laatste boekje dat ik maakte heb ik foto's gemaakt van elke stap van het binden. Zo kun jij ook eens zien wat een werk dit is. Kijk hiervoor op mijn blogsite. Ik pak zo weer de scalpel en snijmat en begin dan aan een derde geel boekje. En helaas, deze hebben dus allemaal al een bestemming.

Goeds

Image title


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is leuk en origineel idee. Awesome :)
| 21:44 |
:-) Dankje
| 04:53 |
Dit ziet er super goed en leuk uit!!
| 22:33 |
Dankjewel :-)
| 06:03 |
Wat gaaf zeg. Heel origineel.
| 14:43 |
Dankje!
| 18:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen