×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Break up's en overlijden.


Mensen zeggen wel eens dat het overlijden van je partner het erger is dan gedumpt worden. Gedeeltelijk kan ik toegeven dat het verliezen van mijn eerste vriendje op mijn 18e oprecht een hele zware tijd voor mij is geweest. Het was niet alleen mijn vriendje, maar ook mijn beste vriend. Na 5 jaar vriendschap en bijna 2 jaar een relatie was hij er plotseling niet meer. Het was niet echt geheel plotseling, maar kun je je ooit echt goed voorbereiden op een overlijden? Ik niet. En zo kwam het dat ik mijn eerste vriendje opeens moest begraven. Hij heeft er nooit voor gekozen om mij te verlaten. Dat heeft hij heel vaak herhaalt voor het gebeurde. Anders zouden we nu waarschijnlijk nog samen zijn. Misschien, dat weten we dus niet.

Na hem heb ik nog 4 andere relaties gehad. Drie daarvan waren idioten en niet mijn tijd waard om te bespreken. Ik ben dan ook degene die er altijd een einde aan heeft gemaakt. Maar mijn laatste was bijzonder. Ik dacht dat ik na J nooit meer iemand zou vinden waarmee ik zo'n leuke band had. Iemand die ook echt mijn beste vriend was en waarmee ik alles kon bespreken en waarmee ik zulke leuke dingen kon doen. Hij vond dat helaas dus niet en iets meer dan twee week geleden zette hij er een punt achter. Mijn leven stortte weer letterlijk in, aangezien hij dit een jaar geleden ook al had gedaan en dat de reden was voor deze blog en het druppeltje voor mijn depressie.

Het is keihard om de liefde van je leven te verliezen aan kanker, maar hij heeft er nooit voor gekozen. Het is voor mijn gevoel nog keiharder om de liefde van je leven te verliezen, omdat hij je niet meer wilt. Wat kan een mens zich dat vervangen voelen. Zeker wanneer hij de dingen die hij vroeger vaak met jou deed, nu opeens met z'n vrienden doet. Ik kan wel janken dat iemand, die ik heel bijzonder vindt/vond, mij gewoon als zo vervangbaar ziet. Hoewel hij eerst meerdere malen herhaalt had dat ik zo bijzonder ben en dat hij zeker contact wilde houden.

"A woman expressed her feeling to a guy, he rejected. She wasn't sad and a friend asked her why she didn't feel sad."
"Why she didn't feel sad?"
"Why should woman be sad? Woman lost someone who didn't love her. But he lost someone who loved him."

In het officiële citaat van Game of Thrones zijn de genders dan wel omgedraaid, maar ik blijf het een mooi citaat vinden. Ik heb iemand verloren die niet van me houdt en hij is iemand verloren die de wereld voor hem op zou geven. Wie is dan de werkelijke verliezer?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts