×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Het bloemetje in mij


Toen ik deze blog begon, iets meer dan een jaar geleden, was ik een bloemetje dat al zo vaak kapot getrapt, weggeschopt of uitgedroogd was. Toen kwam jij. Op het randje van de afgrond gaf jij mij water of mij weer te laten stralen. Gaf jij mij plantenvoeding om mij weer te laten groeien. Je gaf me liefde om mezelf te accepteren. We waren twee kapotte bloemetjes. We waren niet de mooiste, maar we straalden. We stonden er. We leefden, groeiden, hadden elkaar lief. De kleuren van mijn blaadjes werden steeds duidelijker. Mijn foutjes herstelden zich. Ik leek uit te groeien tot een prachtige bloem.

Maar van de een op de andere dag gaf je mij geen liefde meer en mijn blaadjes verloren hun kleur. De volgende dag gaf je mij geen plantenvoeding meer en ik groeide niet meer. De laatste dag gaf je mij geen water meer en ik verdorde. Je was bij me weggegaan en had je laatste zorg gegeven. Het plantje dat al zo vaak was weggeschopt, kapot gestampt en uitgedroogd was, kreeg nu haar laatste trap. Het bloempje ligt op de grond. Er zit nauwelijks meer leven in.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts