×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Relax met je zelfgekozen geluiden

Relax met je zelfgekozen geluiden


Ik ontdekte deze site via StumbleUpon. Nieuwsgierig als ik ben, stommelde ik door deze zojuist ontdekte site. Wat kom ik daar nu allemaal weer tegen? Nou best wel veel leuks! Vooral als je bij aanmelding je interesses goed invult dan is enkel Stumble wel leuk eigenlijk.

Vogeltjesgeluiden
Zo kwam ik op een site waarin ik mijn eigen geluiden in kon stellen. Wat wilde ik horen? Na al het water, wind, regen en onweer geprobeerd te hebben, vond ik de bosgeluiden met de vogeltjes toch de meest prettige terwijl ik achter mijn pc zat. Met een koptelefoon op waan ik me dan toch al snel in een bos. Dit soort geluiden doen me denken aan de lente als de vogels mij 's ochtends vroeg wekken met hun serenades waarbij de merel met name zijn stinkende best doet om zijn vrouwtje weer te paaien. Maar het doet me ook denken aan de zoete herinneringen die ik heb van mijn jeugd met de hemelvaart vakanties waarin we altijd naar een bungalowpark gingen in de bossen en ik daar ook de vogels hoorde zingen vanuit de vroegte als de zon op ging.

Stel je eigen geluid in op Noisli en geniet lekker van wat jou goede herinneringen geeft. Het kan je heerlijk relaxed maken. En als je 'm instelt als app in je Chrome balk bijvoorbeeld kan je het wanneer je maar wilt aan en uit zetten. Ik geniet nu al een half uur van de vogeltjes en af en toe een schaap.

Enjoy!

 AltaC
Klinkt leuk, dat ga ik eens probereN!
18-03-2016 12:23
18-03-2016 12:23 • Reageer
Soberana
Oh, wat leuk dat je achtergrond geluiden naar keuze kunt instellen. Zingende vogels zijn idd heerlijk: wij hebben ze hier het hele jaar door 'life'. Ik sta vroeg op en zit dan op mijn achterporch meervoudig te genieten: van mijn 1e mok koffie, de zonsopkomst en een vogelconcert.
21-02-2016 00:06
21-02-2016 00:06 • 1 reactie • Reageer
Minerva Counseling
Heerlijk dat jullie het hele jaar door dat hebben. Hier heb je het voornamelijk in de lente als de mannetjes de vrouwtjes het hof willen maken. De rest van het jaar is het minder. Gelukkig duurt de lente best lang ;)
21-02-2016 00:25
21-02-2016 00:25 • Reageer