Het heelal

Het heelal


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het liefst zou ik nu mijn ogen dicht doen en gaan slapen. Maar er zijn nog zoveel dingen waar ik niet aan gedacht heb vandaag. Hoe zou de ruimte buiten de aarde eruit zien? Zou er mensenleven mogelijk zijn op andere planeten? Is iedereen echt zijn eigen individu of draait het hele heelal om mij? Allemaal vragen waar ik verschrikkelijke hoofdpijn van krijg. Niet alleen omdat er zoveel verschillende antwoorden op zijn, maar ook omdat ik die antwoorden nooit te weten zal komen.

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Ik zou vooral lekker gaan slapen met de prachtige beelden van het heelal in je achterhoofd. Antwoorden zijn overrated ;)
| 19:31 |

Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen