Geweldige leuke #plofkipjes van Mrs. #Hooked!

Geweldige leuke #plofkipjes van Mrs. #Hooked!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mag ik jullie voorstellen? Dit zijn de #Plofkipjes!

Ik vind het erg leuk dat ik deze leuke voorbeelden met jullie mag delen. Ik heb n.a.v. het succes met de #Vitamini's door Mrs. hooked gehaakte versie even contact met haar gezocht. Heb haar verteld dat er zoveel enthousiasme is voor de #Vitamini's

En heb ook gevraagd of ik haar ideetjes hier mag delen. Dat vind ze goed, wel foto's geen patronen..uiteindelijk is haar werk ook haar verdienste..niet waar dan?

Ik zag deze leuke plofkippen die zowel in de lente als het paas thema goed passen..

Ze zijn gebruikt in de campagne van Wakker Dier tegen de grote M. {aldus de toelichting van Mrs.Hooked}

Ze heten Fatty, Blisty, Puffy en Cripple .

 De aanleiding is het niet zo beste welzijn/leefomstandigheden natuurlijk van de bekende plofkip. Maar de bedachte en gehaakte plofkipjes zijn wel enorm leuk!!

Zin gekregen aan haken van deze plofkipjes? Klik dan op Mrs. Hooked.

Ben jij ook graag bezig met creatief zijn met kinderen in de ruimste zin van het woord? Kom dan gezellig naar mijn facebookpagina: Crea met Kids en geef de pagina een LIKE! Klik op de link om er heen te gaan:

Crea met Kids


signup

Kom je ook bij Yoors bloggen over wat jou bezighoudt, je eigen knutselideetjes delen, artikels lezen over gezondheid,actualiteit? Kom dan bij Yoors en ontvang meteen een welkomstbonus! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahaha ze zijn leuk
| 19:05 |
Ja grappig zijn ze inderdaad! ;)
| 19:08 |
Ze zien er grappig uit
| 22:30 |
Ja toch? Ik vind ze ook zo leuk..
| 11:53 |
Ze doen me denken aan de kippen van de Muppetshow :D
| 15:14 |
Haha.. ja die zijn ook zo geweldig grappig.. leuke vergelijking Ingrid!
| 15:17 |
Ik word er erg blij van dat je contact hebt gezocht met de ontwerpster om te vragen of je haar patronen mag delen !
Echt super! Ik ga deze delen !
| 14:58 |
Ja goed hé? Ik had met haar contact en ze gaf aan dat anders yoorsers zonder overleg met haar patronen hadden geplaatst..dat vond ze jammer. Ik zei dit goed te begrijpen en alleen maar ideetjes wilde delen en dat vond ze heel erg positief! Zo kan het dus ook!..Ik ben dankbaar.. ;)
| 15:17 |
Ja, zo moet het ! als op de website staat dat je de link mag delen kan je dat doen , soms staat er dat je de link mag delen met je eigen werk erbij dat kan ook staat dat er niet dan vraag je het .De ontwerper is de baas ook als het een gratis patroon betreft ! Een patroon is hetzelfde als een stuk tekst . Ik zou het ook niet leuk vinden als iemand mijn teksten ongevraagd ergens anders plaatst , ik zet het er bij mijn patronen altijd duidelijk bij !
Bovendien kan tegen de regels van de ontwerper in toch plaatsen je een behoorlijke boete opleveren !
| 15:26 |
Ja zo is dat inderdaad.. en ik vraag altijd het liefst persoonlijk dan heb je het ook echt besproken. Iedereen wil graag erkenning voor zijn werk..dus zeker belangrijk! ;)
| 15:42 |
Ik heb toch de behoefte om te reageren, want ik heb niet haar patronen geplaatst, maar de link er naar toe. Mrs. Hooked zag dit anders en dat was jammer. Het was nooit mijn instelling om iets te doen wat bij de wet verboden is. Heb in mijn enthousiasme de link gedeeld zonder toestemming te vragen. Je hebt het inderdaad zo perfect opgelost, maar voelt naar mij toe niet prettig als ik dit lees. No hard feelings, maar komt wel effe binnen hier..................
| 06:35 |
Snap ik helemaal lieve schat. Trek het je niet persoonlijk aan.
| 09:10 |
Doe ik verder ook niet, is goed zo. Het is ook opgelost gelukkig!
| 09:14 |
Fijn!
| 10:24 |
Ik reageer op niemand persoonlijk Diaantje..ik vertelde alleen wat ik wat ik hoorde van haar. En het is niet de bedoeling dat het zo over kwam want dat verdien je zeker niet. Maar het was haar reactie en niemand is genoemd in het bijzonder. Ik hoop dat je het niet persoonlijk aan trekt verder want dat was niet de opzet en ik zou iemand hier ook nooit willen kwetsen.. Dus sorry Diaantje.. ;)
| 12:02 |
Geen sorry nodig meis, heb net je pb beantwoord en zoals ik zei, no hard feelings. Ben gewoon een emo muts ;) Zeker als ik iets niet opzettelijk heb gedaan. Kun jij ook niet weten ;) Dank je wel voor deze lieve reactie xxx
| 15:11 |
Dikke knuffel dan maar.. en heb je lieve berichtje gelezen.. Liefs x
| 15:13 |
Kan me jou reactie begrijpen hoor lieverd maar laat het nu verder achter je.
| 16:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen