×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Alleen mascara!

Alleen mascara!


Vandaag zat week 7 erop en 11,4 kilo eraf. Voor het eerst in twee jaar (als het niet langer is) heb ik alleen mascara op. Zonder make up (lees alleen mascara) de deur uit was iets wat ik nog deed maar nu kan het weer! Nu nog een week en dan neem ik op donderdagavond een welverdiende borrel ;-). Dan komen nog wel 8 weken waarin mijn gewicht gelijk moet blijven zodat mijn hersenen eraan kunnen wennen. Maar dan mag ik in ieder geval weer wat vet toevoegen. Zo kan ik op vakantie toch gewoon genieten van de dingen die ik lekker vind. En af en toe een wijntje mag. En ook gewoon weer even aan mijn lijf zoals het dan is wennen. Ook schijnt in die weken mijn huid nog strakker te worden dus ook daar ben ik benieuwd naar. Afgelopen twee dagen waren niet fijn. Ik was veel met eten bezig en had ook echt zin in zoet. Tot ik me realiseerde dat ik dat de vorige keer voor mijn menstruatie ook had. En inderdaad vandaag voel ik me weer ‘normaal’ geen zin in zoetigheid of in meer eten. Grappig eigenlijk dat je lijf daar zo op kan reageren. Ik was het me wel eerder al bewust maar nooit was het verschil zo duidelijk. Hoewel ik er nu wel gemakkelijker vanaf kan blijven dan voorheen. Ik heb denk ik afgelopen 2 dagen een keer of 6 mezelf voor de koelkast gevonden en me afgevraagd: Wat doe ik eigenlijk hier?. Vroeger zou die zin niet eens bij me opkomen en liep ik bijna onbewust met iets uit de koelkast weg om het vervolgens zonder aandacht op te eten. Met Ron ging het even wat minder, hij heeft er een anti-oxidant bij en dat heeft zo zijn uitwerking. Zijn migraines veranderen maar ze zijn, zo lijkt het, ook even wat extra uitgelokt. Ook is hij meer moe en kan hij overdag slapen. Dat lijkt vervelend en zo voelt het voor hem ook maar ik vind het een hele stap voorwaarts. Hij slaapt vaak maak 5 tot 6 uur op een nacht en dat was altijd veel te kort. Hij was veel moe maar kon gewoon niet slapen. Nu kan hij er niet meer tegen vechten en moet hij wel.. Zijn gezicht begint er meer ontspannen uit te zien maar de weg lijkt bij hem langer. Logisch ook wanneer je heel je leven zoveel medicijnen hebt geslikt dan is er natuurlijk ook veel vervuiling in je lijf denk ik zo. Zijn migraine leek ook anders dan anders en bij de laatste werkte zijn migraine medicijn vele malen sneller dan voorheen. De veranderingen blijven zich voordoen en ik blijf ze ook bijhouden. Volgende week nog een blog specifiek hierover en dan gaan ze natuurlijk weer even over onze grote droom!!

23-04-2017

17-05-2017

Alleen mascara!
IcBucketlist2happinezz
Amai klinkt al heel goed! Heel veel succes de komende weken!
19-05-2017 12:00
19-05-2017 12:00 • 1 reactie • Reageer
Miriam Dix
Dank je wel!
19-05-2017 12:36
19-05-2017 12:36 • Reageer