×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Het toverwoord is BALANS

Het toverwoord is BALANS


27-04-2017

Pff wat een week! Hollen en stilstaan. En dan merk ik dat ik nog steeds niet helemaal de oude ben. Ik ben geneigd om met al mijn energie die ik dan voel ook meteen weer overal in te duiken en alles te doen waar ik hiervoor dus niet meer aan toe kwam. Dat gaat dus niet.. Maar gelukkig voel ik me ook snel weer goed als ik dan even iets vroeger naar bed ga of ’s middags even lekker onder de infra rood lamp ga liggen. Ik zat ook net voor mijn menstruatie en die zorgde ook voor wat meer vermoeidheid en zin in zoet. Niet zo erg als ik dat normaal heb maar ik heb op de dag ervoor toch zeker wel 5 of 6 x gedacht aan zoetigheid. De dag van de menstruatie was dit echter weer helemaal over. Dus eigenlijk best super. En ik heb me gelukkig in kunnen houden want zou ik iets hebben gepakt dan zou ik mijn vetverbranding weer even op hold hebben gezet en moet ik weer drie dagen opbouwen voor het weer zo lekker gaat. Dus gewoon even doorgaan. Met Ron gaat het ondertussen ook erg goed. Hij heeft dinsdag wel migraine gehad maar veel minder heftig dan de week ervoor en deze was met zijn migrainemedicijn ook vrij snel weer weg. Op zijn werk merken mensen op dat hij er lekker uitgeslapen uitziet en dat op een dag dat hij juist slecht had geslapen. Mijn vriendin is intussen zonder rustig op te bouwen ook begonnen met een van de vitaminen te nemen en daar ging het even niet zo lekker. Wanneer je je lijf gaat voeden komen er ook afvalstoffen vrij die lang opgeslagen hebben gelegen en als die niet goed worden afgevoerd dan kun je daar behoorlijk last van krijgen. Misselijk, verstijfde spieren, opgeblazen buik. Niks wat niet wegtrekt maar als je het totale pakket gebruikt (zeker in het begin) dan verzorg je jezelf zo dat je hier zo min mogelijk last van hebt. Maar eerlijk is eerlijk helemaal tegenhouden doe je het ook niet als je echt van veel zaken, zoals ik zelf, last had.

Ook heb ik deze week veel geleerd over bijnieruitputting en de overgang. Beide lijken namelijk erg op elkaar. Wel enorm interessant om te weten wat er allemaal bij de overgang komt kijken en dat er eigenlijk zoveel aan te doen is. Zo wel lichamelijk als geestelijk. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor bijnieruitputting. En wat het ook geweest is ik heb in ieder geval, zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen, veel minder last van alles. En dat ook het gevoel van mezelf down voelen en meer angstig afkomstig was uit mijn fysieke gestel is een hele geruststelling. En vanmorgen na deze wat lastigere week toch 1,2 kilo afgevallen. En in 4 weken tijd dus 8,2 kilo. Maar zou ik mijn streefgewicht willen halen dan moet ik nog 5, 2 kilo in 4 weken. Of dat gaat lukken weet ik niet. Maar ik ben wel heel erg blij met het resultaat. Ook qua centimeters gaat het goed. Ik ben 7 cm borstomvang en 6 cm taille en heupomvang minder. Mijn linkerbeen is in omvang 5 cm minder en mijn rechter 4 en mijn rechterarm 1,5 cm en mijn linkerarm 2,5 cm minder. Mijn rechterarm is nu in omvang groter wat eigenlijk logisch is omdat je niet in spieromvang mag afnemen. Dus al met al super mooie resultaten.
Cora Wubbels
Fantastisch, je gaat heel goed. Ik ben trots op je! Tijdens mijn dagen voor de menstruatie hield ik altijd vocht vast en werd dus zwaarder. Tijdens de kuur blijf ik ongeveer een week lang stilstaan in het afvallen. Dat je dus toch afvalt, is geweldig en een hele prestatie! Ook geweldig voor Ron trouwens, in zo'n korte tijd merkbaar in de omgeving... en hij zit nog niet eens in het optimale. Lekker doorgaan, ook hij komt er wel! Groetjes, Cora
27-04-2017 18:22
27-04-2017 18:22 • Reageer