×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn hart lacht!

Mijn hart lacht!


10-04-2017

Vandaag weer een dag waarop ik informatie ga krijgen over de andere producten die er in deze lijn zitten. Cora en ik rijden weer samen naar Duitsland en we hebben onze “instructrice” helemaal voor onszelf. We zijn uitgenodigd voor de lunch en daar krijg ik een aantal kazen die ik in de kuur mag eten. Ik ben dol op kaas dus erg lief dat Stefanie dat voor mij heeft gekocht. We zitten lekker in de tuin en het is heerlijk weer. Normaal kan ik erg verbranden zo in het eerste voorjaarszonnetje maar dit jaar is dat nog niet gebeurd. Ik heb daar nog niet zo bij stil gestaan totdat Stefanie ons erop wijst dat de antioxidant die we nu gebruiken je cellen zo beschermd dat het kan zijn dat je minder snel verbrand. En inderdaad aan het einde van de dag lijkt mijn arm dat de hele tijd in de zon heeft gezeten wat rood maar thuis is er al niks meer van te zien (behalve dat ik bruiner ben). Deze dag gaat veel beter dan de vorige infodag. Ik kan veel meer opnemen. Ben enthousiast en kan de heen en terugweg niet ophouden met kletsen en ik zit ook vol vragen. Hoe werkt dit en wat doet dat? Als ik het zo allemaal hoor is het gewoon te mooi om waar te zijn. Als ik mijn eigen lijf en de veranderingen van afgelopen twee weken niet zou voelen zou ik het bijna niet kunnen geloven. Maar de uitleg is gedegen. Ik afgelopen jaar weer veel bij moeten studeren over het menselijk lichaam en de werking daarvan en wat hier wordt besproken sluit daar ook logisch op aan. Dus het is wel verklaarbaar. En de ervaringen liggen (met name in Duitsland) voor het oprapen. We hebben veel voor en na foto’s van  mensen die we al dan niet hebben ontmoet de vorige bijeenkomst dus van Stefanie nog de tip om daar de volgende keer mee op de foto te gaan. Zo kunnen mensen ook zien dat het geen geshopte foto’s zijn. Want wie gelooft nu dat je 70 kilo kunt afvallen en geen los vel hebt. Cora is er nu 30 kwijt en als ze haar armen laat zien dan zijn die nog fors maar ik zie geen los vel. Ik ben echter meer geïnteresseerd in de rest. Ik vind het afvallen nog steeds fijn maar hoe ik me voel vind ik geweldig. En dat gun ik iedereen. Er is veel maar eigenlijk komt het er op neer dat je de basis (die ik nu gebruik) het beste 3 tot 4 maanden kunt gebruiken en wanneer er dan nog klachten zijn dan kunnen ze kijken of ze nog een aanvulling willen. In de meeste gevallen is er dan namelijk niks meer nodig. Er zijn ook kinderen, zwangere vrouwen, mensen die een ziekt hebben die dit gebruiken. Je hoeft het niet de rest van je leven te gebruiken maar ik wil dit zelf eigenlijk wel. Ik voel me niet alleen energiek maar tegelijk ook juist rustig vanbinnen. Ik kan mijn werk veel beter doen. Ik ben veel liever naar anderen en tegelijk kan ik mijn grenzen beter aangeven. Maar ik weet ook dat niemand dit echt kan geloven voor ze het zelf echt hebben gevoeld. Dus ik wil mensen wel graag informeren maar of iemand dit voor zichzelf wil dat is echt aan de ander. Zo ben ik als therapeut maar zo ben ik ook hierin. Niemand dan jijzelf kan beter beslissen wat jij wil of doet. Dus mocht je hier meer over willen weten dan mag je me rustig (bijv. via facebook) een berichtje sturen. Ik leg het je graag uit.


13-04-2017

Twee weken heb ik er nu opzitten qua afvallen. Deze week is er “maar” 0,6 kg af. Maar in centimeters zijn mijn borstomvang en mijn tailleomvang weer 2cm minder. En ik voel me goed. Gisteren was eigenlijk de eerste dag dat ik tussendoor een echt even honger had. Na het avondeten was het weer over maar ik had daar voor het eerst wel even trek. Verder waren de afgelopen dagen ook voor mijn buik wat minder. Hij voelde wat opgezet maar dat komt blijkbaar door de darmcleansing. Ik zal verder niet op de details ingaan maar geloof me dat ik het ook heb gezien aan de “output”. Ook mijn oren maken zichzelf schoon. Twee dagen geleden kwam er veel meer uit mijn oor bij het schoonmaken. Ooit wel eens je oren uit laten spuiten? Nou dat dus! Maar genoeg smerige details. Vandaag voel ik me weer goed. Ik heb veel meer energie en ben stiekem (ssssst) aan het nadenken of ik toch niet weer een beginnetje zal gaan maken met hardlopen. Ik durf het nog niet heel erg omdat ik bang ben dat ik weer snel terug zal vallen maar het begint wel weer te kriebelen. Afgelopen zaterdag ben ik vanuit het niets 12 kilometer gaan wandelen met mijn zusje. Tijdens het lopen moest ik mijn enkel wel en beetje in de gaten houden, mijn voeten gewoon goed neerzetten maar verder ging het prima. Bij thuiskomst voelde mijn kuiten wat stijf maar na 15 minuten onder de infrarood en een warme douche was dat over. Geen centje pijn dus. En dat is al anders dan afgelopen winter. Dus wandelen lukt weer!!!! Terwijl ik dit schrijf voel ik een grote glimlach in mijn hart.

13-04-2017

13-04-2017

En weer mijn ochtendgezicht ;-)
Annelies Wetzelaer
Je straalt :) Geniet van de wandelingetjes!
20-04-2017 19:39
20-04-2017 19:39 • Reageer
frieke
dat geloof ik graag dat je daar een goed gevoel aan overhoud en met een blij gevoel aan terug denkt
20-04-2017 18:57
20-04-2017 18:57 • Reageer