Niet alleen  mijn lijf maar ook mijn geest is lichter ;-)

Niet alleen mijn lijf maar ook mijn geest is lichter ;-)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

19-04-2017

Ron is wakker geworden met een helder hoofd en heeft op dit moment nergens last van. Dat is in ieder geval goed nieuws. Ik ben op de weegschaal gaan staan en ook blij verrast. Maar morgen is het pas 3 weken dus dan zal ik het resultaat pas vermelden en weer foto’s nemen natuurlijk. Gisteren is het zoontje van mijn beste vriendin ook gestart met een van de producten (kinderen hebben veel minder nodig) om te kijken of het bij hem iets doet op zijn astma en zijn allergieën. Ook hier ben ik erg benieuwd. Bij kinderen gaat de opbouw alleen iets langzamer dus ik ga er vanuit dat het ook langer zal duren voordat er resultaat zou zijn. Het alternatief is dat hij jaren immuuntherapie moet doen dus het is het proberen waard. Ook bij Ron ben ik benieuwd wat het met zijn hooikoorts doet, hopelijk heeft het daar ook een positieve werking op. Maar dit zullen we allemaal moeten afwachten. Dus wordt vervolgd!

20-04-2017

Yeeeeees!!! Vanochtend was ik 7 kilo lichter als 3 weken geleden. Ik ben echt zo blij. Maar ook met hoe mijn huid eruit ziet en mijn gezicht. Echt alles begint wat strakker te worden en dan ben ik nog niet eens aan het sporten ;-).

Ik heb ook bijgehouden wat er verder voor mij veranderd is:

0 is uitermate slecht en 10 is helemaal geweldig

 

 

23-mrt

6-apr

20-apr

Algemene stemming

3

8

8

Vitaliteit

4

7

8

Concentratie

6

8

8

Geheugen

6

7

8

Belastbaarheid

5

8

8

Huid (gezicht)

6

7

8

Huid (handen lichaam)

5

6

7,5

Ogen/ zien

3

3

3

Nagels

2

2

2

Haren

9

9

10

Vertering

4

6

8

 

0 is geen last 10 is uitermate slecht

Hoofdpijn

9

0

0

bloedend tandvlees

7

0

0

Rechter knie pijn

6

2

0,5

Linker heup pijn

6

0

0

Behoefte aan zout

10

6

5

Behoeft aan suiker

8

0

0

Down voelen

8

0

0

Nerveus (zonder aanleiding)

7

1

1

Pijn linker en rechterzij met name na slapen

8

3

1

Pijn onderrug

8

4

0,5

Slechte slaap

8(lang slapen)

4

2

Moe

9

4

1,5

Jeuk oren

8

0

0

Jeuk slijmvliezen

9

2

1

Ik ben er zoals je ziet nogal mee opgeschoten. Toch voel ik qua energie dat ik wel naar mijn lichaam moet blijven luisteren. En rust nemen als ik het nodig heb. Vroeger was slapen mijn hobby maar ik rustte er gewoon niet meer van uit. Nu is slapen weer leuk en lekker ;-). Ik kan er weer heerlijk van genieten om op zondag lekker een uurtje onder de infra rood te gaan liggen. Ik ben wel door de boost aan energie weer van alles tegelijk aan het doen. Dus toch ook daar zorgen voor wat meer balans. Achja je bent nooit te oud om te leren.

20-04-2017, 7 kilo minder in 3 weken!


Good morning ;-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat is toch knap gedaan
| 22:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen