Om af te vallen moet je aankomen!

Om af te vallen moet je aankomen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

27-03-2017

Ik ben nu vier dagen de vitaminen en voedingssupplementen aan het gebruiken en stiekem denk ik dat ik al verandering voel. Maar ik ben altijd enthousiast aan het begin van iets dus ik durf het nog niet echt te geloven. Waar ik echter 4 dagen geleden nog energie voelde voor een 4/5 is dat nu zeker een 6 en misschien wel een 7. Mijn lijf lijkt ook beter aan te voelen maar mijn armen en schouders niet. Die doen zelfs meer pijn en lijken wel een beetje verzuurd ofzo. Morgen beginnen de twee bunkerdagen waarop je heel veel en vooral vet moet eten en daarna begint het stofwisselingsoptimalisatieprogramma waarbij je vooral eiwitten en groenten moet eten. Ik zie daar erg tegenop maar tegen de bunkerdagen nog meer. Het lijkt of ik ook minder behoefte heb aan eten. Maar het is nodig om het programma optimaal in te zetten. Jammer vind ik wel dat je dan met een hoger gewicht begint dan je oorspronkelijk mee wilde afvallen. Achja we zullen zien. Ze zeggen dat ik straks niet anders meer wil en daar hoop ik dan maar op!

 

29-03-2017

Het zit er bijna op. Ik heb (bijna) 2 bunkerdagen achter de rug. Wanneer je met de kuur begint waar ik mee bezig ben moet je om je lijf aan te geven dat er geen hongersnood is, jezelf volladen met alles wat je maar wilt. Kun je voorstellen hoe dat voelt? Je wil afvallen en eigenlijk het liefst niet meer eten en dan MOET je dingen eten die ik eigenlijk al meer dan een jaar niet meer wilde eten. De eerste dag al app ik mijn begeleidster Cora of ik ECHT 3000 calorieën moet eten. Ja dat moet! Dus braaf duw ik die avond nog het een en ander naar binnen. Vandaag heb ik het anders gedaan en heb ik me vooral aan vet eten gehouden in plaats van zoet. Van suiker wordt ik echt enorm moe en ik ben al zo moe. Het eerste beetje energie wat er leek te zijn is alweer verdwenen. Ik ben moe. Mijn lijf is moe en mijn hoofd is moe. Vandaag zijn we uit wezen eten en ik kon er eerlijk gezegd niet eens zo van genieten. Al mocht ik nu van mezelf alles eten ik wilde niet meer. Maar het zou goed zijn voor de rest van de kuur en ik zou mezelf ermee helpen dus ik heb het gedaan. Nu zit ik nog aan een halve fles wijn want de volgende 21 dagen mag ik geen enkele druppel alcohol. En zolang je in de eerste fase zit liever die dagen ook nog niet. Daar zie ik tegenop. Wijn en koffie waren die dingen die mijn nog een fijn gevoel en energie gaven. En koffie mag nog wel maar ik vind hem eigenlijk alleen echt lekker met een flinke scheut koffiemelk en dat mag echt niet meer. Ik ga zo naar bed en ik ben nu blij dat ik morgen nog maar maximaal 700 kcal mag eten. Dat klinkt weinig maar dat valt mee. 700 kcal is exclusief alle toegestane groenten. En die mag je onbeperkt. Cora heeft me bezworen dat ik geen honger zal hebben en daar houd ik me maar even aan vast.Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen