Nog steeds strijdvaardig!

Nog steeds strijdvaardig!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nog steeds ben ik aan het strijden tegen de overtollige kilo's! Ging ik in mei nog volledig de fout in en at ik door verdriet alles wat los en vast zat...herpakte ik mezelf in juni en besefte dat verdriet weg eten of zeg maar gerust vreten geen blijvende oplossing is. Het verdoofd en biedt troost voor een korte tijd om vervolgens je een enorm schuldgevoel te geven.

                                                                                  Gerelateerde afbeelding


Dus schouders eronder en verder met door waar ik in april gebleven was. De weegschaal had geen begrip....gevolg van mijn vreetlust... plus 5 kg! WOW had zo mijn best gedaan en door 4 weken los te gaan krijg je ze zo terug...Gratis en voor niets!Maar goed...Met zelfmedelijden schoot ik niets op. En heb mezelf beloofd beter voor mezelf te zorgen en no excuses! Want zeg nou zelf....Er is altijd wel een reden te bedenken om te zondigen.Een verjaardag, een feestje,vakantie of een gezellige BBQ. Toen ik afgelopen juni 47 werd heb ik dit gevierd zonder taart en rode wijn. En raadt eens? Ik heb het overleefd, het was super gezellig en had het niet eens nodig om me jarig te voelen!De weegschaal gaat inmiddels weer de goede kant op...min 13 kg en still going. 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
knap gedaan van je, volhouden zou ik zeggen
| 20:24 |
Goed bezig! Heel veel succes ermee, ik ben zelf ook bezig met afvallen!
| 22:51 |
Zet hem op en heel veel succes..
| 22:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen