×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Het is weer zo'n dag...


Ik had het gisteravond toen ik op de bank in slaap viel en wakker werd om te constateren dat ik de helft van een blog had gedelete, all het idee dat het vandaag wel eens een vervolg zou kunnen hebben...
Opstaan vanochtend was zo'n straf nog niet, gewoon netjes om half 9 zoals de bedoeling was, honden hun ontbijtje gemaakt, katten hun natvoer gegeven, mijn lieve kerel voorzien van een bammetje...

En toen begon het! Mijn muesli had ik ergens anders gekocht dan normaal en ineens had ik in plaats van mijn geplette vogelvoer met chocoalde, van die chocolade mueslibrokken met chocolade in m'n kommetje, ach, oké, na even dom gekeken te hebben begreep ik dat ik gewoon de foute had gekocht ;)
Honden op de fiets uitgelaten en daar ging helemaal niks mis, mooi!
Daarna nog even met mijn lief en zijn buddyhond gaan winkelen, in Duitsland dus altijd weer even van te voren naar binnen bij sommige winkels omdat we geen zin hadden om door de winkel het equivalent van "TINAAAAA! WASS KOSTEN DIE CONDOME?!" te horen oftewel eerst gillen en dan kijken wat ze zien maar ook dat gaat goed ;) ze hebben na tig keer de les gehoord te hebben en gelezen de boodschap begrepen dat een hond die aan het werk is als budyhond, net zo goed als een blindengeleidehond gewoon met de baas als één gezien moet worden.

'S Middags lekker een kommetje yoghurt en daarna naar de winkel om boodschappen te halen, wat tabletten te scoren her en der en kijken of ik gelnagellak kan vinden en de oude eraf kan halen.
Sta ik in de  stad, is de DA-drogist ineens weg! WTF!? Gelukkig kom ik er na 5 minuten lopen erachter dat ik me maar hoefde om te draaien en dat merkte ik dan pas toen ik bij het Kruidvat was geweest om al één deel van m'n dingetjes op te halen. Op de vraag of ik nog informatie nodig had betreffende de tabletten antwoordde ik steevast dat met een goeie whiskey alles beter werkt... krijg je te horen dat ze ook kan weigeren ze met mee te geven wanneer ik dat echt meen, pfff... geen humor dat kind.
Daarna naar de weer herontdekte DA, mijn bestelde alternatieve pijnstillers??? Welke?? Na even zoeken kwamen ze er achter dat het doosje naast de toonbank stond, dus scoor!
Daar vroeg ik ook of ze gelnagellak voor UV lampen hadden, en verrek, die hadden ze, leuk kleurtje rood uitgekozen.
Die oude, ja hoor mevrouw, we hebben ook aceton. Ze verkoopt met de grote fles en thuis aangekomen zie ik dat het nagellakremover met aceton is, nutteloos dus :(
Dus.... wéér het dorp in, naar de winkel om aceton te scoren bij de apotheek.
Thuis aangekomen heb ik kaassouflees in mijn tas zitten en hondenkoekjes.... aceton vergeten!
Weer terug! Aceton gehaald en ik ben happy!
Ik vraag mijn lief of ik iets voor hem doen kan want hij is zo hard aan het klussen in de tuin en hij vraagt om een kopje koffie... SHIT! Zie je, dat was ik vergeten... dus wéér het dorp in om 3 dozen Lungo te halen, dan komen we een par dagen uit ;)
Eenmaal thuis suiker en melk in het koffieglas, zet het netjes in het apparaat en hoppa!!! Vergeten het cupje te verwisselen dus wat er ook uit komt, het is niet te pruimen als koffie :P poging 2 lukte wel!
Daarna de nagellak verwijderen.... de opening van het flesje aceton is gewoon één groot gat, dus ik bedenk me dat ik uit mijn fotografie nog ergens een flesje met een druppelaar heb liggen, maar natuurlijk vind ik die niet :P
Dan zorgvuldig eerste nagel proberen te ontdoen van nagellak... dat lukt aardig. De nagellak gaat er best redelijk af, de bovenkant van mijn nagel ook trouwens; les 1 in gel nagellak.... schraap niet met de scherpe kant van je vijl over je nagel, die is na een acetonbadje van dik 10 minuten daar te zacht voor :)
Zorgvuldig van de volgende vinger de nagelriem en de randjes met uiercreme ingesmeerd tegen het uitdrogen om er vervolgens bij het afhalen van het folie achter te komen dat ik de verkeerde vinger had ingepakt!
Zo langzaam begin ik te bedenken dat 2 dagen extra geduld eigenlijk een veel beter idee was geweest dan aan mijn ongeduld toe te geven, dus ik stop maar na 1 hand, dan heb ik in ieder geval voor maandag nog hoop op redding van mijn andere hand :P
En dan zegt mijn schatje ook heel lief "Dat zei ik toch, soms heb ik gewoon gelijk ;) "
Voor de rest vandaag ga ik gewoon maar zitten en mooi wezen en doe niks meer want als er nog één ding fout gaat, ga ik naar bed, joepdoei en de mazzel dan :P
PS: Wel weer geslaagd voor een heel leuk donkerrood jurkje en dat voor iemand die tot voor kort haar kastdeur opendeed en kon zeggen "Welke kleur zwart zal ik vandaag eens aantrekken?"
Heel fijne dag allemaal!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts