×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Opruimen.... van het verleden dan, dat lucht op ;)


Sinds kort ben ik bezig met alles van mijn verleden en de relatie die zo fout in elkaar zat, op te ruimen.
Weg gooien wat ik niet hebben wil, verkopen op marktplaats wat kan en vooral inrichten van ons huisje zoals wij dat willen, zoals ik het altijd al wilde maar niet kon...
Steeds meer besef ik dat mijn leven de afgelopen jaren een aaneenschakeling waren van rekening houden met, vragen om toestemming, mezelf voegen naar de wensen en het leven van de ander, vooral de vrede bewaren en geen golven maken, denken dat het liefde was...
Dan leer je iemand kennen en ben je in één klap na die ene ontmoeting uit je schoenen geblazen, na maanden van chatten en gewoon vriendschap overkwam me het mooiste in m'n leven...
En we kozen voor elkaar!
Het begin was door omstandigheden niet zoals we het gewenst hadden, zoals ik het gewenst had.... ik kreeg een hoop dreigementen over me heen, kleinerende opmerkingen, zelfs bedreigd met de dood en gesmeekt om aandacht waren niet vreemd in de maanden die volgden... ik begrijp ook heus wel de boosheid en de onmacht die erachter staken maar ik ga ze niet meer goedpraten... die tijd heb ik achter me.
En dan ineens was er rust, de ander had iemand anders gevonden en gaat daarmee verder en ik ben blij voor hen, want ik gun ieder alle goeds.
En wij? Wij hebben het goed samen, we genieten van elkaar en ons leven samen met onze harige kinders en vooral van alle wegen en kansen die vóór ons liggen en wat waarderen we beiden dat we door de ander de vrijheid krijgen om onszelf te zijn, iets wat we beiden gemist hadden in vorige relaties...

Onze toekomst krijgt steeds meer beeld, stabiliteit en heerlijke gekkigheid en dan staan we als twee 50-plussers te lachen om het feit dat we soms merken dat we geen 25 meer zijn, vervolgens zien dat we op onze leeftijd nog lang zo oud niet zijn en genieten van iedere dag, ieder moment en houden van voelde nooit zó compleet...
Alle dingen die je in je leven meemaakt leiden tot het hier en nu en hoewel ik graag mijn blunders had willen veranderen, ze hebben me dingen geleerd en die lessen had ik niet willen missen, de mensen die in mijn leven zijn gekomen door de jaren heen en bleven, ik wil ze niet missen, de mensen die uit mijn leven zijn verdwenen, ik wil ze niet meer terug, de dingen die ik ben kwijt geraakt, ik mis ze maar geef het een plaatsje want uiteindelijk zijn het maar dingen.
Mijn hart is mijn kostbaarste bezit en dat woont nu in het mooiste rijkdom en liefde en zo wil ik graag  oud worden, weten dat het leven wèl een feest is, wel bestaat uit zelf keuzes kunnen en mogen maken, loslaten, geven, bestaan, genieten, houden van en dat allemaal uit vrije wil <3

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts