Veren beschilderen.... vertel eens ;)

Veren beschilderen.... vertel eens ;)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al jaren was ik bezig met fotografie en hield me met name bezig met portretfotografie en straatfotografie...

Doordat mijn leven in de afgelopen maanden zó veranderd is en ik eindelijk ademruimte kreeg, kwam ik tot de ontdekking dat ik het fotograferen hoofdzakelijk had gedaan zodat m'n ex en ik dezelfde hobby hadden. 

Nu ben ik bezig met mezelf weer terug te vinden en kwam tot de conclusie dat ik een oude hobby weer op wil pakken maar dan in een ander jasje. 

Vroeger deed ik wel eens eieren uitblazen en daar van die kleine tafereeltjes op schilderen. Het was heerlijk priegelwerk en nog best aardig om te zien ook. 

Nu echter wil ik veren gaan beschilderen. Ik ben er ondertussen achter dat dit gebeuren moet met acrylverf maar dan? Moet je het nog ergens mee fixeren of is het een kwestie van drogen laten en klaar?

Ik heb in ieder geval voor mezelf uit gemaakt dat ik alleen natuurlijke veren wil gebruiken juist om het 100 in een dozijn idee te voorkomen. 

Dan wil ik hoe dan ook alles maar één keer maken dus alles uniek.

Wat ik leuk zou vinden is om te weten of er hier nog meer mensen zijn die het schilderen op veren al eens gedaan hebben en natuurlijk tips en tricks ;)
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb vandaag geprobeert om één van onze lieve labjes te schilderen wat niet meevalt wanneer je een klein veertje hebt en een tekentalent dat van de leg is.
Het eindresultaat van het veertje met de Japanse bloesem heb ik hier op Yoors gepost bij de foto's, het veertje met Pipit kun je hier vinden, ik moet nog veel oefenen zo blijkt ;P
pinterest.com/pin/603200943812245870/?source_app=android
| 23:52 |
wauw, wat gaaf weer! Helemaal leuk! Hoewel jij wel oog hebt voor fotograferen en enorm veel talent hebt op dit gebied (en ik dus je foto's wel een beetje zou gaan missen ;-) ) is er niks mis met een hobby "erbij" natuurlijk haha. Ik heb er absoluut geen verstand van, maar... wat ik gelijk dacht: ik kan wel rondvragen in mijn vriendenkring naar veren? Gans, eend, fazant, duif of zoiets?
| 14:50 |
Thanks ;)
Het zal zeker in het begin een hobby "erbij" zijn want ik moet natuurlijk eerst een flink aantal veren bij elkaar verzamelen, want stel je voor ik ben er per ongeluk goed in ;) en heb geen voorraad, dat zou jammer zijn :P
Stoppen met fotograferen zal ik niet doen, heb ondertussen toch alweer een aantal portretshoots en gelegenheden gefotografeerd maar ik wil ook eens iets anders, iets wat ik deed "voordat" en waar nu "sinds" weer ruimte voor is
| 18:36 |
Hmmm fijn fijn! Nou ik hoor het wel als je veertjes wilt, dan ga ik een oproepje plaatsen :-)
| 20:42 |
Ohhh, begin maar met oproepjes te plaatsen dan want ik ben er ondertussen achter dat kleine veertjes best moeilijk te gebruiken zijn maar wel weer leuk om iets af te maken :Peter
Alvast bedankt xx
| 23:39 |
In deze blog van mij heb ik de link van de andere veren mevrouw staan
yoo.rs/ancrea/blog/creatief-met-veren-1497598621.html?Ysid=57569
Groetjes an
| 10:55 |
Dank je wel voor het deken hier ;)
| 14:28 |
Graag gedaan
| 15:16 |
Bedoelde delen... Swype maakt er weer een spellingsfeestje van :P
| 18:37 |
Ik heb nu wat veren binnen gekregen van Ali. ...Ik ga er niet zo als jou mee aan de slagroom want daar heb ik het geduld niet voor maar ik ga ze leuk creatief oppimpen eens kijken wat ik er allemaal mee kan ;))
| 10:51 |
Ik ben van nature ook een halve adhd-er, vandaar dat ik juist heel rustig wordt wanneer ik heel gefocust bezig kan zijn ;)
Ik ben benieuwd naar jouw werk dan want de mogelijkheden zijn eindeloos :Peter
Succes!
| 13:59 |
;)))
| 15:24 |
Supercool hoor.. heb er hier nog meer voorbij zien komen van de week.. maar hoe zij heet geen idee lol
| 00:24 |
Ik heb nog helemaal niks voorbij zien komen, zó druk gehad deze week ;)
Daarom zorgen voor afleiding in de vorm van rust :P
| 05:33 |
Ik ga straks kijken als ik het vind pb ik de link even :)
| 09:56 |
Top! Thanks ;)
| 13:57 |
ga eerst zwemmennn jeuh :)
| 14:29 |
Lol, have fun, hier heerlijk halverwege de 20 graden met een zalig windje :P
| 14:35 |
Ik stuur even een mailtje aan onze andere veren ster.
| 00:14 |
Thanks! Wie weet kom ik zó nog verder ;)
| 05:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen