×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
sorry, ik kan mijn beloften niet houden

sorry, ik kan mijn beloften niet houden


Zoals sommige lezers al weten, dit is niet mijn enige blog en op mijn andere blogs krijg ik met regelmaat de vraag: "Hoe komt het dat we soms 10 posts krijgen en dan weer maanden niet?"

Tja, dat vraag ik mij soms ook af, maar eigenlijk kan ik eerlijk zeggen dat dit niks met het bloggen zelf te maken heeft. Of een gebrek aan inspiratie en onderwerpen.

Het heeft er alles mee te maken dat mijn leven gewoon één grote impulsieve actie is. Soms weet ik niet eens dat ik bijvoorbeeld een week waarin ik blogposts plan last minute in een vliegtuig stap! Spannend hé, ja dat vind ik ook. Vriendlief vind het geweldig, mama en papa iets minder. Om over mijn kat maar te zwijgen, die moet het dan maar doen met haar oppas als personeel (de eerder genoemde mama en papa).

Ook de komende paar weken wordt het stil en hier komt de bom...jawel, ik ga weer op reis! Wij hebben dit keer gekozen voor een plek waar het nu zomer is, die verbonden is met Nederland en dan ook toevallig de meest verre locatie vanaf Schiphol is.


Overmorgen stap ik in het vliegtuig naar.....NIEUW-ZEELAND!.... en daarna ga ik in bootcamp voor de parade van zomercarnaval 2016. (ja ik loop mee in zo'n mooi pakje)

Voor mijn blogs betekent dit dat jullie een aantal weken niks horen. Maar ik maak het helemaal goed. Er komen nieuwe reviews, recepten en travel tips aan. Ook heb ik een berg aan nieuwe post klaar staan die nog ge-edit worden. Daarna kunnen jullie op o.a. yoors, blogspot, weebly, shocktillyoudrop, joblo weer verder lezen!

en je kan natuurlijk ook de huidige posts lezen! hartstikke leuk!