Ik huil alleen bij jou....

Ik huil alleen bij jou....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

ten eerste, ik heb geen idee of mensen dit nu kunnen lezen dit is even een uit probeersel. 


IK HUIL ALLEEN BIJ JOU.... 

Keer op keer kijk ik in de spiegel, een traan verlaat mijn oog. Verdriet zit in mijn lichaam, in mijn hoofd. Mijn hersenen ploffen uit een. Zoveel dingen die in mijn hoofd spelen, zoveel dingen die geheim moeten blijven. Je emotie uiten in liedjes, in verhalen, in filmpjes, en keer op keer breken mensen je op je zwakste momenten. Ik kan niet openbaar huilen, ik voel me gebroken, ik voel me gekwetst. En als ik dan een keer kan uiten kan ik dat alleen bij jou. Jou schouder, mijn huil plek. Bij alles wat ik mee maak, merk ik dat jou hand op me schouder ligt om te zeggen dat alles goed komt. En als ik midden in de nacht naar de sterren kijk zie ik je glimlachen, trots zijn. Je bent blij met hoe ik het doe... maar als de tranen weer vloeien. Ben je d'r voor me of stuur je iemand op me af, voor een echte knuffel. Dat ik weer even een steuntje krijg, zodat ik verder kan met alle mooie momenten en de droevige momenten snel kan vergeten of diep kan wegstoppen in mijn hart. Mijn hart die alleen klopt voor jou. ❤Ik hoor graag jullie mening, en ik hoop dat jullie het mooi vinden. 

Xx misswonderfultje 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mooi dat je een plek hebt waar je je verdriet kwijt kan
| 12:20 |
Heel mooi... pff
| 22:51 |
Dankjewel
| 23:09 |
Prachtig geschreven Meis!!
Je bent top!
| 17:39 |
Dankjewel
| 20:23 |
Heel mooi geschreven
| 17:26 |
Dankjewel
| 20:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen