Treat you better.....

Treat you better.....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Misschien hadden de meeste het al door, Maar al mijn titels zijn liedjes. 

TREAT YOU BETTER.... 

Ik kijk in de spiegel en weer loopt er een traan over mijn gezicht, ik wil niet zomaar een meisje zijn. Ik wil net zoals andere, stralen als de zon, glimmen als de maan, en schijnen als de felste ster. Ik wil bijzonder zijn, net zoals Beyoncé of Rihanna. Maar als ik naar mijn vrienden kijk voel ik me het buiten beentje, de enige die anders is. Geluk hoort iets moois te zijn maar wat is geluk eigenlijk? Is er iemand die de precieze betekenis van geluk kan uitleggen? De volgende traan verlaat mijn oog. Ik spreek mezelf moet in, kop op en door. Ik ben beter dan ik denk... 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is niet omdat je niet zoals iedereen bent dan je minder waard bent he!
| 12:35 |
Weet ik, toch bedankt
| 15:37 |
Ken het gevoel wel, als je ooit wilt praten, stuur me een pb'tje! mag altijd!
Verder stuur ik je gewoon een hele dikke knuffel! x Hugs
| 12:00 |
Super lief, dankjewel
| 15:37 |
Yw ;)
| 17:47 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen