×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Schrijvershotel in Benidorm deel E: Speciaal winkeltje, en een surprise voor Vincent.


Liever bij het begin beginnen, klik dan op de volgende link : Schrijvershotel A

Snel daarna rekende wij alles af, en begonnen aan de terug weg over de boulevard, de hele weg hadden wij beide het gevoel alsof wij zweefde en danste, deze dag kon niet meer stuk..

Deze dag kon alleen nog maar beter worden, met de tapas party in het vooruitzicht... Waren het niet vergeten...

Kunnen wij nog even langs dat kleine winkeltje lopen ? Vroeg Vincent, toen wij halve wegen de boulevard waren, heb iets gezien in het voorbij lopen, dat ik graag van dichtbij wil bekijken.. Is goed hoor, antwoorden ik eenvoudig, om hem direct die kant op te sturen.. Het was niet echt een souvenirs winkel, waarvan er tientallen zijn op hele boulevard langs de Spaanse kust.. Deze was anders, leek een beetje op een tweede hands winkel, in combinatie met een soort kunst project, konden wij zien aan de objecten die her en der verspreid stonden net als aan de schilderijen en tekeningen aan de muur.. Wat een aparte combinatie, stelde ik vast, terwijl wij samen zo een beetje alles bekeken wat er in die winkel te vinden was, nadat wij een paar schattige waxinelichtje houdertjes in het mandje hadden gestopt, kwamen wij langs de speelgoed afdeling, en stopten Vincent, een strand zetje in ons mandje, niet van plastic maar van een soort blik en een aparte houtsoort.. Direct drukte ik hem een kus op zijn wang, voor hij zijn hoofd een kwart slag waar door onze gezichten vlak bij elkaar waren.. Vind je dat een goed idee ? Informeerde hij zachtjes.. Zeker wel, reageerde ik, wat lief dat je er aan hebt gedacht, ik bedoel.. Hoe kan ik dat nu vergeten ! Viel hij mij verontwaardigd in de reden, hoe is het met het zwermpje ? Was direct zijn volgende vraag, ik heb hen is Spanje nog niet gezien toch.. Verduidelijkte hij zijn vraag.. Dat klopt, bevestigde ik hem, maar zij zijn er wel hoor, want thuis laten gaat niet hé, zijn net een puzzel, waarvan ik de rand stukjes ben, die al klaar is en zij de andere stukjes, die nog los in het midden liggen.. Wat heb je dat mooi verwoord, gaf hij mij een complementje, maken wij van middag even tijd voor hen ? Is goed, je bent lief, besloot ik, om recht op te gaan staan, om de rolstoel een stukje verder het gangpad in te duwen.. Als jij voor mij zorgt, mag ik toch ook wel een beetje voor jou zorgen..

Hoorde ik hem met een half oor mopperen, omdat ik, een knuffeltje zag, terwijl het daar helemaal niet moest staan.. Voor een paar seconden pakten ik het op, om het het volgende moment weer voorzichtig terug op de plank te zetten... Lieverd, vroeg Vincent mijn aandacht, als je mij nu even bij de kassa neerzet, kun jij even bij de kleding gaan snuffelen, daar heb ik gewoon niet zo veel mee.. Even glimlachten ik naar hem, voor ik hem net naast de toonbank neerzetten, waar hij direct in het Engels een gesprek begon met de jonge man achter de kassa..

Direct draaide ik mij om, om richting kleding rekken te lopen, waarin veel kleding vanuit de jaren 50 hing, sommige dingen had ik al snel gezien, die waren echt stoffig en oud bollig te noemen of van hele slechte kwaliteit... Tot een zwart jurkje mijn aandacht trok, het was strapless, met belijnen, en een wijde rok met petticoat er onder, op slag was ik er verlief op... Zou ik het durven passen ? Vroeg ik mij af, terwijl ik even naar Vincent keek, die nog steeds druk in gesprek was, en het duidelijk naar zijn zin had.. On gezien, dook ik een van de paskamertjes binnen en sloot het gordijn achter mij.. Na nog een moment stoeien met de rits, stond ik mijzelf een moment later te bekijken in de spiegel, en ik moet eerlijk zeggen, ik vond het echt leuk staan, zat lekker, alsof het voor mij gemaakt was..

Kan ik je helpen ? Hoorde ik een stem van achter het gordijn komen, voor een meisje met een vriendelijk gezicht, haar hoofd door het gordijn stak.. Staat u leuk, gaf zij direct een complement, misschien even aan u vriend laten zien ? Nee, schudden ik mijn hoofd, moet een verrassing blijven, a surprise verduidelijkte ik haar.. Voor een romantische avond, bij kaars licht en zachte muziek.. Voorspelde zij mij, waar door ik met een glimlach van oor tot oor, ja knikte.. Dan wil ik u even iets laten zien, loopt u even mee, als u bent aangekleed.. Natuurlijk dacht ik bij mij zelf, je dacht toch niet dat ik in mijn onderbroek door de winkel ging lopen, even schoot ik in de lach, omdat ik moest denken aan een van de twee zwembaden bij het hotel, die plotseling alleen voor nudiste bestemd was.. Die man, die ik alleen met een handdoekje om, rond had zien lopen, moest er vast iets mee te maken hebben, en die kon niet anders dan een Yoorsiaan zijn, daar maakte ik van middag vast nog wel mee kennis maken, tijdens de tapas party.. Ging door mijn hoofd, terwijl ik bezig was als laatste mijn schoenen aan te trekken..

Direct nadat ik het gordijn had open geschoven, verscheen het aardige meisje weer in mijn gezichtsveld, om mij opnieuw te verzoeken om met haar mee te lopen.. Nadat zij een stukje wand opzij had geschoven, stapten zij een ander vertrek binnen, die ik nog niet had gezien, onzichtbaar was vanuit de winkel.. Het bleek een lingerie winkeltje te zijn.. Alleen voor dames, heren niet welkom.. stelde het meisje mij gerust, omdat ik geschrokken achterom keek, omdat ik een krakend geluid hoorde... Even bekeek zij mij van top tot teen, voor zij verder het vertrek in liep om met een setje terug te komen, waar ik direct misselijk van werd, vervelend kippenvel, nou ja, in ieder geval pijn in mijn buik.. Nee, schudden ik vast besloten mijn hoofd, niet mijn smaak melde ik haar.. Ben geen hoer, moet wel wat te raden over blijven, schoot door mijn gedachten, en bij dat setje, kan ik beter niets aantrekken.. Opnieuw schoot ik in de lach.. Wat had ik toch met bloot vandaag ? Vroeg ik mij af.. Zou ik het ooit durven ? Aan het speciale zwembad te gaan liggen ? Aan het einde van de vakantie misschien, in ieder geval niet alleen, en alleen samen met Vincent...

Kijkt u dan maar even zelf rond ? Stelde het winkel meisje voor, als u hulp nodig heeft, ik ben in de buurt... Dankbaar knikte ik van ja, voor ik langzaam maar met goede moed, de ruimte in liep.. Na een beetje rond kijken, had ik een mooie zacht kleurige body gevonden, met alles er op en er aan, die mooi pasten onder het jurkje wat ik had uit gezocht, bevestigde ook het aardige meisje.. Nadat ik nog een ander setje had uitgezocht en een paar aparte boxer shorts voor Vincent.. Informeerde zij plotseling of ik het misschien wilde laten bezorgen in het hotel ? Wat een goed idee, antwoorden ik, echt een goede oplossing.. Dan blijft het echt a surprise zei zij, om even naar mij te glimlachen..

Het volgende moment schoof zij opnieuw de wand op zij, en stapten wij terug de winkel binnen, waar ik direct in het lachende gezicht van Vincent keek.. Nog iets kunnen vinden ? Informeerde hij, met pretlichtjes in zijn ogen.. Ja, knikte ik, terwijl ik even overvallen werd door een bloos momentje.. Je ziet er nog leuker uit, liever, met die rode wangen, plaagde hij, voor ik mij voor overboog om hem een vlinder kusje te geven.. Romantica melde het meisje, terwijl zij zachtjes en ritmisch in haar handen begon te klappen, wat overgenomen werd door een aantal andere mensen in de winkel.. Lachende kijken Vincent en ik elkaar aan, dit hadden wij eerder mee gemaakt ! Ik hou van je, zeiden wij tegelijk tegen elkaar, voor ik hem even tegen zijn neus tikten met de vraag: Zullen wij gaan ? Ja, zal even afrekenen, reageerde Vincent, ik wil ook wel, begon ik, terwijl ik mijn tasje wilde pakken.. Wat mij een boze blik van Vincent opleverde.. Dank je wel, melde ik hem eenvoudig, om hem daarna richting kassa te duwen..

Moeten niet vergeten om nog een flesje zonnebrand te halen ! Merkte Vincent op, terwijl wij de winkel verlieten, kunnen wij hier naast doen, stelde ik voor en dan gaan wij terug naar het hotel, even een hapje eten.. Snel hadden wij de juiste zonnebrand gevonden met een hoge factor en ook namen wij nog een fles after sun mee, alleen toen de flesjes moesten worden afgerekend, lag er nog wat anders op de toonbank.. Verbaast pakten ik het op, om het wat beter te bekijken.. Voor ik direct de slappe lach kreeg, en Vincent hoofd schuddende aankeek.. Is dat een zwembroek ? Informeerde ik nog steeds lachende.. Zou kunnen zei hij, terwijl hij de onderbroek/zwembroek om hoog hield, waar aan de voorkant een soort roze olifantje was bevestigd met een slurf en al.. Denk je dat het past ? Informeerde hij gespeeld serieus, terwijl er toch echt een blosje op zijn wangen verscheen.. Wat enorm op mijn lach spieren werkte.. In de staat waarin ik het gezien heb, vast wel.. Antwoorden ik.. Niet voor mij, ging hij op de zelfde toon verder, te minsten ik heb er wel twee gekocht, bekende hij eerlijk met een gezicht die zo rood was als een tomaatje in de salade bij het ontbijt.. Vragende bleef ik hem aankijken, terwijl ik alleen mijn wenkbrauwen optrok. Ik bedoel die Yoorsiaan, met alleen een klein handdoekje om zijn middel, die het zwembad heeft omgetoverd tot nudisten paradijs.. Even branden de vraag op mijn lippen of hij dat ook zou durven ? Maar ik slikten mijn woorden nog net op tijd in, niet echt een geschikte plek voor zo een vraag.. Albert, bedoel je, gaf ik antwoord, of het past ? Tja, geen idee, zo goed heb ik het een en ander nu ook weer niet bekeken.. Misschien kunnen wij het vanmiddag wel even aan Dana vragen, die is volgens mij beter op de hoogte.. Besloot ik, terwijl Vincent alles afrekende..

Na een paar minuten lopen, hadden wij ons hotel bereikt, en was het een drukte in de lobby van het hotel, dat wij elkaar amper konden verstaan, daarom gebaarde ik naar Vincent de vraag, wat hij wilde, eerst naar de kamer of meteen door naar het buffet ? Naar de kamer schreeuwde hij in mijn oor.. Pff, dat was duidelijk, de piccolo die ons herkende, schoof alle koffers van de net aangekomen gasten resoluut opzij, en verzocht ons om de lift binnen te gaan, nadat ik hem een paar euro had gegeven, liep hij nog even voor ons uit, om de deur te openen, waar voor wij hem hartelijk bedankten, voor wij de kamer binnen gingen en de deur achter ons in het slot viel...

Direct maakte wij samen de badkamer een half uurtje onveilig, friste ons zelf een beetje op en trok ik Vincent een schoon t 'shirt aan, nadat wij een heerlijke salade met tonijn hadden gegeten beneden in de eetzaal, besloten wij nog even naar een fruit stalletje te lopen, in de zijstraat van het hotel, zodat wij een salade konden maken voor de tapas party de zelfde middag, nadat wij op het strand ook nog wat kokosnoten hadden gekocht, kwamen wij moe, maar voldaan terug in het hotel, waar wij besloten een half uurtje te gaan slapen.. Met mijn hoofd op Vincent zijn borst, werd ik zo een drie kwartier weer wakker, een beetje uitgerust en super gelukkig en verliefd..

Samen maakte wij de fruit salade klaar, zo goed en zo kwaad als dat gaat in een hotel kamer zonder keuken, daarna ging een poosje achter mijn laptop zitten om mij voor te bereiden op dat wat ik de andere Yoorsianen wilde vertellen met hen wilde delen.. Vincent, pakten er een blocnote bij, en begon te schrijven.. Na een klein half uurtje waren wij bijna te gelijk klaar, wil ook iets met de Yoorsianen delen, melde hij.. Is goed, heb er alle vertrouwen in, viel ik hem in de reden, maar als wij niet te laat willen komen, moeten wij nu echt gaan..

Zo gezegd, zo gedaan en zo liepen wij een paar minuten later opnieuw op de boulevard, richting de plek die op het papiertje stond, zenuwachtig, maar ook vol vertrouwen in elkaar en de andere Yoorsianen...

Verder lezen kan via deze link: Schrijvershotel F

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts