×

Yoors


Inloggen
×

YoorsSchrijvershotel in Benidorm deel M1: Aan komst van Carina in Spanje

Schrijvershotel in Benidorm deel M1: Aan komst van Carina in Spanje


bij het begin beginnen kan via deze link: Schrijvershotel deel A

Met zijn hand in die van mij, praten ik zachtjes tegen hem, tot ik zeker wist dat hij sliep, even nog drukte ik een kus op zijn voorhoofd, voor ik mij omdraaide, om met de walkie tolkie in mijn hand, de kamer te verlaten, richting terras en binnen zo een 20 minuten samen met Leon en Joa te vertrekken richting vliegveld.. Om Carina op te halen, en kennis te maken met haar vriendje.. Nog een paar seconden stond ik bij de open slaande deuren naar het terras stil, omdat ik mij plotseling besefte, hoe ik haar gemist had, en verlangde om haar weer te zien, om alles met haar te delen...

Hallo meiden, maakte ik bij de tafel aangekomen contact met Priscilla en Amerise.. Die mij enkel vragende bleven aankijken ? Willen jullie de zorg of beter gezegd de bewaking wat betreft Vincent een poosje van mij overnemen, op dit moment slaapt hij, ik verwacht niet dat hij wakker word voor ik terug ben, maar voor de zekerheid, je weet meer nooit stelde ik hen de vraag en legde ik direct uit.. Komt goed hoor Ingeborg stelde Amerise mij gerust.. En wil Vincent toch even je stem horen, kunnen wij altijd Leon bereiken vulde Priscilla aan, terwijl ik oogcontact met Leon maakte, die als bevestiging zijn duim om hoog stak..

Na nog een sigaretje en een flesje koud water, melde Leon dat het tijd werd om te vertrekken richting vliegveld, wilde wij niet te laten komen, en Carina plus vriendje niet laten wachten.. Snel liep ik samen met Joa nog even naar binnen, om na een toilet bezoekje, met haar richting de auto te lopen, waar Leon toch een beetje ongeduldig op ons beide stond te wachten..

Direct stapten wij in de auto en waren binnen een paar minuten onder weg.. Of het nu door de zenuwen kwam, weet ik niet, maar veel werd er in de auto niet gesproken met elkaar, en toch voelde het veilig en vertrouwd.. Voor mijn gevoel waren wij super snel op de plaats van bestemming, om samen met Joa richting de aankomst hal te lopen, waar Leon zich een paar minuten later bij ons voegde..

Zoekende keek ik daar een beetje om mij heen, liep een beetje van links naar rechts, omdat ik niet wist door welke deur zij zouden verschijnen.. Is het een idee, om een beetje te vertellen hoe Carina er uit ziet ? Zodat wij kunnen mee helpen zoeken ! Vroeg Joa.. Helemaal niet aan gedacht, gaf ik eerlijk toe, voor ik een omschrijving van haar gaf.. Dan heb ik haar al lang gezien, merkte Leon droog op, en staat zij op dit moment naar ons te zwaaien, achter je, door het glas heen.. Het volgende moment hadden wij voor het eerst oogcontact met elkaar en zwaaide wij even naar haar vriendje, die met de koffers op zo een wagentje naast haar stond.. Het voelde nog wat onwennig, maar ook goed, als in een goede start na een moeilijke periode, die wij beide hopelijk in Nederland hadden kunnen achter laten..

​Wat het geval bleek te zijn, toen zij daadwerkelijk voor mijn neus stond, Welkom in Spanje, maakte ik het eerste contact, dank je reageerde zij terug, om een moment mijn beide handen vast te pakken.. Om mij daarna voortestellen aan haar vriendje, voor ik hen beide voorstelde aan Joa en Leon.. Na dit voorstel rondje, liepen ik samen met Carina en Joa voorop, richting het koffie barretje en volgde vriendje en Leon met de bagage op de voet... Toen iedereen achter een beker thee, dan wel een kopje koffie zaten, hoorde wij bijna direct het mobieltje van Leon over gaan, en wist ik 100 procent zeker dat het Vincent was..

Goede avond, lieverd, vroeg hij mijn aandacht, nadat Leon het mobieltje had opgenomen en op hands free had gezet.. Goede avond, kanjer, groeten ik terug.. Heb je een beetje kunnen slapen ? Informeerde ik direct.. Ja, wel, dat ging best, hoewel ik nu toch wel een beetje nerveus begin te worden, heb gewoon de kriebels in mijn buik er van.. Maar zijn zij al aangekomen ? Besloot hij vragende.. Goede avond, begroeten vriendje als eerste, geloof dat je niet de enige met zenuwen bent op dit moment, deelde hij ongevraagd mee.. Geeft niet stelde Vincent haar in het algemeen gerust, hoe zeg je dat ook al weer, iets dat wij delen op zo een moment.. Gedeelde smart is halve smart, vulde ik hem aan..

Moet even naar het toilet melde Carina, zonder Vincent te begroeten, wacht dan loop ik even met je mee, viel ik haar in de reden, ik ook vulde Joa aan.. Kan het zelf heus wel vinden hoor, was Carina haar korte en krachtige antwoord.. Tja, vast wel, melde Joa, maar ik moet gewoon ook even, en ik ga gewoon even voor de zekerheid, zodat ik niet hoef wanneer wij in de auto zitten, vulde ik haar op mijn beurt aan.. Dan gaan ik samen met vriendje, al vast de auto halen en de bagage inladen, besloot Leon.. Waar iedereen het mee eens was, en nadat wij afscheid hadden genomen van Vincent, vertrok ik samen met de andere twee meiden richting toilet en verdwenen de twee mannen richting uitgang en auto...

Verder lezen kan via de volgende link: Schrijvershotel deel n1