×

Yoors


Inloggen
×

YoorsSchrijvershotel in Benidorm deel N1 : Een andere thuis komst dan verwacht..

Schrijvershotel in Benidorm deel N1 : Een andere thuis komst dan verwacht..Vanaf het begin lezen, kan via de volgende link: Schrijvershotel A

Moet even naar het toilet melde Carina, zonder Vincent te begroeten, wacht dan loop ik even met je mee, viel ik haar in de reden, ik ook vulde Joa aan.. Kan het zelf heus wel vinden hoor, was Carina haar korte en krachtige antwoord.. Tja, vast wel, melde Joa, maar ik moet gewoon ook even, en ik ga gewoon even voor de zekerheid, zodat ik niet hoef wanneer wij in de auto zitten, vulde ik haar op mijn beurt aan.. Dan gaan ik samen met vriendje, al vast de auto halen en de bagage inladen, besloot Leon.. Waar iedereen het mee eens was, en nadat wij afscheid hadden genomen van Vincent, vertrok ik samen met de andere twee meiden richting toilet en verdwenen de twee mannen richting uitgang en auto...


Nadat wij alle drie na elkaar even naar het toilet waren geweest, stond ik naast Carina bij de wastafel en maakte oogcontact met haar via de spiegel.. Vraag mij af wat je denkt ?! Vroeg ik haar voorzichtig, mijn gedachten zijn van mij, was haar korte maar toch niet zo krachtige antwoord, voor zij zich om draaide met haar rug naar de spiegel. Daar heb je helemaal gelijk in, bevestigde ik haar, voor Joa informeerde of wij zo ver waren, en er een aantal keer stevig op de deur werd geklopt.. Geloof dat de mannen ongeduldig worden, reageerde ik, met een mager glimlachje op het gezicht, omdat er opnieuw op de deur werd geklopt..


Het volgende moment opende Joa de deur, en stapte wij de toilet ruimte uit, om zonder dat er nog een woord werd gezegd, de mannen te volgen richting uitgang, waar de auto op ons stond te wachten.. Na wat overleg, wie waar het beste kon plaats nemen in de auto, een onderwerp, wat totaal langs mij heen ging.. Deed het vriendje van Carina de rechter achter portier voor mij open, en stapte ik als laatste van de meiden achter in de auto, naast Joa om zo legde Leon uit, zij de kleinste van ons drie was en hij zo beter in de achter uit kijk spiegel kon kijken.. Ik knikte enkel van ja, om te laten merken dat ik het begrepen had, om tegelijk mijn schouders op te halen en verder uit het raam te kijken, terwijl hij de auto starten, en wij onder weg waren naar hun huis, die voor mij als een echt thuis voelde..


Onder weg, heb ik zwijgende naar buiten gekeken, mij niet bewust van mijn omgeving, of misschien wel te druk met mijn eigen gedachten, die als een soort van snel trein door mijn hoofd gingen, vragen zonder antwoord, antwoord zonder een vraag, het was gewoon even mijn moment, waarbij elke gedachten er mocht zijn...

Voor mijn gevoel, waren wij hier door binnen een paar minuten op de plaats van bestemming, werd de auto op zijn vaste plek geparkeerd en stapten ik toch wel een beetje opgelucht uit.. Na een diepe zucht, die wel uit mijn tenen leek te komen, volgde ik de andere naar binnen, en besloot ik, om direct even door te lopen naar het terras bij het zwembad, om een sigaretje te roken en de meiden van de thuis zorg op te zoeken, om te vragen hoe het was gegaan met Vincent maar ook om de walkie tolkie weer van hen over te nemen..

De meiden vertelde dat zij een paar keer bij Vincent waren wezen kijken, maar dat hij elke keer rustig lag te slapen, tot een paar minuten geleden, zij voor het eerst contact met hem hadden gehad via de walkie tolkie..

Alsof hij op dit moment gewacht had, want bij het horen van mijn stem, maakte hij direct contact met de woorden : Hallo lieverd, ik hou van je en heb je gemist.. Ik hou ook van je, en het gevoel van gemis is wederzijds, reageerde ik.. Kom je zo naar mij toe ? Ben nu echt wel uitgeslapen, en neem je dan Carina mee naar boven ? Wil nu toch wel graag in persoon met haar kennis maken.. Ging hij bijna direct verder.. Vincent, viel ik hem daarom in de reden, geef mij nog een paar minuten, dan kom ik naar je toe, en wat Carina betreft, weet ik het gewoon nog even niet, zij krijgt nu samen met vriendje, een rond leiding door het huis van Joa en Leon.. Misschien is het verstandig om dan nog even af te wachten, haar wat meer tijd te geven, vulde hij mij als van zelf aan..

Wat een eenheid, zijn jullie toch! Merkte Amerise op, terwijl ik een sigaretje aanstak en even naar haar glimlachten.. Tegelijk kwamen Joa, Leon en Vriendje het terras op, en melde de laatste dat Carina even wat tijd voor haar zelf nodig had en ook al vast wat spulletjes wilde uitpakken.. Begrijpende knikte ik naar hem en glimlachten opnieuw maar nu uit dankbaarheid naar Joa en Leon..

Misschien is het dan verstandig om de walkie talkies al vast uit te schakelen, merkte Vincent plotseling op, want volgens mij kunnen die storen op de draadloze internet verbinding, verduidelijkte hij zijn opmerking.. Anders word het voor Carina extra lastig, zo niet onmogelijk om goed te kunnen fase time-en vulde ik hem op mijn beurt aan, als reactie op de verbaasden gezichten om mij heen.. Hoe weet je dat zij, begon haar vriendje, om stil te vallen toen ik mijn schouders op haalde.. Dat zou ik doen, ik bedoel als ik in haar plaats stond, in de zelfde situatie, zo dicht bij huis en aan de andere kant ook zo ver weg, in ieder geval gevoelsmatig.. Lijkt een beetje op Nederland en België, maar dan een van de buur landen van Spanje, bevestigde nu Joa, alsof het de normaalste zaak van de wereld was..

Kan iemand de walkie tolkie voor mij uitschakelen ? Vroeg ik in het algemeen, dan loop ik al vast naar boven, naar Vincent.. Geef maar een teken als je bij hem bent, bevestigde Joa opnieuw terwijl zij het apparaat oppakte om deze aan Leon te geven. Na een laatste slok water uit mijn glas, stond ik op, groeten iedereen in het algemeen en melde: Wacht maar niet op ons, dit kan wel even duren, wil even allen tijd voor hem nemen.. Alleen voor iemand kon reageren was ik al onder weg naar binnen, naar Vincent, de liefde van mijn leven !

Het vervolg lezen kan via deze link: Schrijvershotel deel O1