×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Schrijvershotel in Benidorm deel V : Een intiem moment in de badkamer..

Schrijvershotel in Benidorm deel V : Een intiem moment in de badkamer..


Vanaf het begin lezen, kan via deze link: Schrijvershotel A

Toen wij samen de koffie hadden gedeeld, zo als altijd, besloten wij naar bed te gaan, omdat wij morgen een drukke dag voor de boeg hadden, maar ook gewoon moe waren van de dag en alle emoties, die behoorlijk wat energie hadden gekost, voelde wij allebei en toch was het goed en hadden wij er beide vrede mee...

Als eerste gingen wij samen even naar de badkamer, waar ik de wastafel liet vol lopen, om Vincent een washand aan te geven, nadat ik zijn t 'shirt over zijn hoofd had gedaan, gevolgd door zijn armen, melde ik, zal even je nacht kleding pakken, direct pakten hij mijn arm een paar seconden vast, voor hij langzaam van ja knikte, om mijn arm weer los te laten.. Ben zo terug zei ik, om de badkamer te verlaten, nadat ik in de logeerkamer alles bij elkaar had gezocht wat ik nodig had, nam ik als laatste ook mijn eigen nachtkleding mee.. Zachtjes klopten ik even op de deur van de badkamer, om deze te openen nadat Vincent binnen had geroepen.. Terwijl ik de spullen, een beetje verspreid neer zetten, zodat ik er makkelijk bij kon, keek ik een moment naar zijn rug, waardoor ik merkte dat hij bewegingsloos in de spiegel voor hem zat te kijken..

De handdoek hing nog steeds over de armleuning van zijn rolstoel, het washandje wat ik gegeven had, lag nog steeds droog op zijn schoot, zag ik toen ik achter hem ging staan, om even mijn armen om hem heen te leggen, met mijn handen op zijn borst, het volgende moment steunde ik met mijn kin op zijn schouder, zodat ik via de spiegel oogcontact met hem kon maken, die hij binnen een seconden beantwoorden..

Ik hou van je, vertelde ik hem eenvoudig, waar mee de stilte werd verbroken, die zo voelbaar aanwezig was.. Als antwoord, pakten hij mijn beide handen vast, waar door ik voelde hoe hij trilde.. Wat is er gebeurd ? Wat is er aan de hand ? Vroeg ik voorzichtig, even haalde Vincent zijn schouders op, om verder te blijven zwijgen.. Ik kan geen gedachten lezen ! Besloot ik, om mijn handen zachtjes los te maken.. Sorry, mompelde hij bijna op het zelfde moment, het geeft niet lieverd, ging ik verder, om de douche stoel te pakken, waar ik naast hem op ging zitten, om het oogcontact via de spiegel te herstellen.

Zal ik je daar van avond ook even mee helpen ? Vroeg ik, om even naar het washandje te kijken.. Ja, knikte, om direct zijn hoofd te schudden van nee, om zijn hand over het washandje te leggen, het mag niet, in Utrecht heb ik geleerd, dat wat ik zelf kan, niet aan een ander mag vragen.. Misschien klopt dat wel een beetje, viel ik hem in de reden, voor de zorg is dat beter, wat betreft de verpleegkundige, zelf redzaamheid noemen zij dat.. Alleen mag ik je niet alleen verzorgen, maar ben ook nog je vriendinnetje, en op die manier wil ik je gewoon even verwennen, zodat je je een beetje kunt ontspannen, na deze zware en emotionele dag.. Wil je laten merken hoe trots ik op je ben, besloot ik, om hem een vlinder kusje op zijn wang te geven, waardoor de pretlichtjes terug kwamen in zijn ogen..

Nadat ik de wastafel opnieuw gevuld had, omdat het water toch een beetje lauw was geworden, in ieder geval naar mijn zin.. Gaf Vincent mij het washandje aan, die ik dankbaar aannam.. Direct leunde hij naar voren, met zijn ellebogen steunde hij op de rand, zodat ik kon beginnen met zijn gezicht, zonder er bij na te denken, spetterde ik een beetje water in zijn gezicht, gevolgd door nog een golfje, waarvan de helft op de vloer belanden.. Even keek hij er verbaast naar, terwijl ik het water in de wastafel nog steeds liet bewegen.. Je solliciteert ergens naar ! Waarschuwde hij, met een lach op zijn gezicht, kan best, reageerde ik, ben in ieder geval niet bang voor water, het gevolg van deze woorden was dat er nu een golfje in mijn gezicht belanden.. Net op tijd, kon ik mijn bril afzetten, voor hij het volgende golfje mijn kant op stuurde, die zijn doel niet misten, alleen iets lager terecht kwam dan de eerste..

Wacht even! Melde ik, om een stap achteruit te zetten.. Met een verbaast gezicht, observeerde Vincent hoe ik mijn gezicht afdroogde, alleen om een hele andere reden, dan hij dacht, merkte ik aan zijn reactie. Het spijt mij, als ik over je grenzen ben gegaan dan.. Begon hij, terwijl hij zijn kin op zijn borst legde om het volgende moment een ander washandje te pakken van de stapel.. Zonder een woord te zeggen, pakte ik deze uit zijn handen, om mijn andere hand onder zijn kin te leggen, zodat ik deze omhoog kon bewegen, voor ik mij naar hem toe boog, om hem een kus op zijn mond te geven, die iets verder ging dan ons beroemd geworden vlinder kusje.. Deze kus duurde niet te kort maar ook niet te lang..

Ik hou van je, melde hij, toen ik opnieuw een stap achter uit had gezet, het volgende moment, pakte ik mijn t 'shirt kruislings onder aan vast, om deze over mijn hoofd uit te trekken, om daarna even naar hem te glimlachen.. Even had ik het gevoel, dat hij last had van plaats vervangende schaamte, merkte ik aan de blosjes op zijn wangen, hij keek werkelijk naar alles in de badkamer, zelfs naar het plafon, alleen niet naar mij.. Lieverd, voor je nu ook nog de tegeltjes op de muur gaat tellen, ik sta hier.. Dat weet ik wel fluisterde hij, maar ik wil geen fouten maken of iets verkeert doen.. Dat gebeurd niet, zo lang je jezelf blijft, dit is voor mij ook onwennig, ik sta namelijk niet dagelijks in mijn bh in de badkamer, zeker niet met de persoon, waar ik zo enorm veel van hou..

Het volgende moment keek hij, even echt naar mij, nam mij helemaal in zich op, om daarna zijn hand naar mij uit te strekken, waar ik direct mijn hand in legde.. Wat ben je mooi, fluisterde hij, toen ik naast hem stond.. Als van zelf maakte ik de washand nat in het warme water, om te beginnen hem te wassen, nadat ik eerst er nog een beetje zeep op had gedaan.. Eerst zijn nek, gevolgd door zijn gezicht, waar natuurlijk een aantal vlinder kusjes bij hoorde.. Gevolgd door zijn rechter arm, het verste bij mij vandaan, die hij nu niet hoefde te verplaatsen mijn richting op, omdat gepasten afstand niet nodig was, na ook zijn andere arm gewassen te hebben, volgde de rest van zijn boven lichaam, en droogde ik hem daarna zachtjes maar ook een beetje stevig af, met de zachtste handdoek die ik maar kon vinden..

Terwijl ik de wastafel liet leeg lopen, verplaatsten Vincent zich, om zijn nacht kleding te pakken, voor ik zachtjes zijn naam riep.. Vincent ! Om bijna nog zachter maar voor hem duidelijk te verstaan verder te gaan: Wacht nog even, ik wil niet dat je kleding nat word, alsjeblieft, kom je nog even hier heen ? Besloot ik vragende, om de wastafel opnieuw met water te vullen.. Zonder een woord te zeggen, draaide Vincent zijn rolstoel terug, en terwijl ik weer even op de douche stoel ging zitten, maakte ik oogcontact met hem. Ik dacht dat je de andere handelingen die gedaan moeten worden, beter op bed kon doen.. Begon hij, dat is ook zo, gaan wij dan ook zeker zo doen, bevestigde ik hem.. Ja, maar waarom, moest ik dan.. Ging hij verder, om midden in de zin stil te vallen, omdat ik hem een schoon washandje aangaf..

Nog even verplaatste ik zijn rolstoel, zodat hij een beetje de ruimte had, ging ik anders op de douche stoel zitten, om nadat ik mijn haar opnieuw in een staart had gedaan, waarbij ik de laatste slag niet helemaal door trok, zodat mijn nek vrij was, hem vragende aan te kijken.. Met pretlichtjes in zijn ogen, maar ook met tranen, knikte hij langzaam van ja, waardoor ik mij omdraaide zodat hij mijn BH aan de achter kant kon los maken, die ik direct verder uit deed om deze boven op mijn t shirt te laten vallen die op de grond lag.. Toen ik mij had terug gedraaid, maakte nu hij als van zelf de washand nat in het warme water, om mij voorzichtig te wassen, op de zelfde manier als ik even daar voor bij hem had gedaan.. Ook het afdrogen gebeurde met een heleboel liefde en respect, waar regelmatig een vlinder kusje bij kwam.

Ik hou van je, zeiden wij bijna tegelijk tegen elkaar, terwijl ik zijn nachtkleding aantrok, gevolgd door dat van mij.. Hopelijk hebben wij die van de week niet meer nodig, merkte Vincent plotseling op.. Of misschien juist wel, reageerde ik met een klein glimlachje op mijn gezicht, voordat hij mij opnieuw een vlinder kusje gaf, je bent een bijzondere vrouw, zit vol verrassingen gaf hij mij een complementje.. Dit had ik ook niet bedacht, het is gewoon spontaan ontstaan, maar ben er super blij mee en maakt mij op dit moment de gelukkigste vrouw op aarde, vertrouwde ik hem toe.. Mijn vrouw, besloot hij..

Even nog knuffelde wij elkaar, om vervolgens samen de badkamer een beetje op te ruimen, wat zo konden wij deze echt niet achter laten.. Vincent zocht onze kleding bij elkaar en gooide de handdoeken met de washandjes die wij hadden gebruikt in de wasmand, terwijl ik de wastafel schoon en droog maakte, gevolgd door de vloer.. Toen het klaar was, gingen wij samen terug naar de logeerkamer..

Zo als beloofd deed ik daar op bed, de verzorging die nodig was, ons gezamenlijk ritueel, toen alles gedaan was, aangesloten en hij goed lag, kroop ik heerlijk naast hem in bed, en fluisterde ik hou van je!

Verder lezen kan via de volgende link: Schrijvershotel W

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties