×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Bijna het jaar voorbij

Bijna het jaar voorbij


Het jaar nadert zijn laatste dagen, wat is er veel gebeurd.Natuurlijk in de wereld, al is dat deels aan mij voorbij gegaan, zat veel in het verleden, de pijn boosheid, woede en het besef om nu vijftig zo enorm lang gezwegen te hebben. Nog steeds worstel ik met dingen die omhoog komen, al is de paniek minder, ben ik niet meer zo radeloos als toen.Steeds meer komt het besef hoe enorm bepalend het voor mijn leven is geweest. En leven waarin dingen als basisveiligheid, zelf beschikking warmte, liefde ontwikkeling niet gewoon waren.Een leven waarin je dingen ervaard die je als kind niet hoort te ervaren, en hoe zoiets meegaat tot zelfs nu.Hoe je verstandelijk weet hé deze persoon gaat helemaal niet lief, eerlijk respectvol met mij om en het er zo is ingebrand,"zo vertrouwd" is dat iets wat zo onveilig is toch veilig voelt je weet wat er gaat komen.Dit jaar was voor mij een jaar van uitzoeken, veel praten, huilen pijn voelen en ervaren en van pogingen om eens te date. Hoe verdrietig ook, soms zelfs pijnlijk, het was geen succes. Al deed ik mijn best om juist een andere type uit te zoeken, in mijn geval wat hoger opgeleid het werkte niet. Ook hier was wat gezegd werd niet wat gedaan werd. Het was een zwaar jaar met verliezen van dierbaren mislukte dates en pijn en angsten van al die herinneringen.Toch het was ook het jaar van leren, steeds meer inzichten, minder paniek en betere relatie met mijn familie, kinderen en het verder ontwikkelen van mijn paar enorme lieve dierbaren vrienden voor jullie deze woorden ik hou van jullie ❤

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lidMitja JM
Dank jullie wel! Tot nu toe rustig aan beetje meer op mezelf
24-02-2018 10:31
24-02-2018 10:31 • Reageer
johan_jongedijk
Mogen 2018 beter worden
27-12-2017 10:59
27-12-2017 10:59 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Ik hoop dat 2018 een beter jaar voor je word.
27-12-2017 10:39
27-12-2017 10:39 • Reageer