×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Misschien daarom alleen?

Misschien daarom alleen?


Vaak heb ik me dingen afgevraagd in het leven, steeds meer weet ik wat mijn pijnpunten zijn, waar ze vandaan komen.

Steeds duidelijker word mij ook dat volgens andere ik een andere kijk op relaties heb dan de meesten mensen!?!

Vraag me zo af of dat werkelijk zo is, of ik zo hopeloos ouderwets, of anders denkend ben over relaties dan andere.

Me de afgelopen jaren op het dating pad gewaagd, Helaas zonder al te veel succes.

De man die zegt nee ben niet getrouwd, even vergeten is dat zijn trouwring toch echt een spoor op zijn hand achter laat. Het is er één uit handje vol die denken dat ik achterlijk ben. En dan is dit nog mijn meest bescheiden voorbeeld.

De enorme snelle wat ben jij leuk geweldig! Bijzonder kusjes enz het is te simpel en goedkoop!

Ik weet heel goed wat ik zoek!

Zijn mijn verwachtingen zo raar?

Een relatie, bestaande uit eerlijkheid, respect, mogen zijn wie je bent, openheid ook over zaken die moeilijk zijn, geen onderwerp wat niet besproken zou kunnen worden, gewoon luisteren naar elkaar, veel knuffelen, ben nu eenmaal echte knuffelkont.

Samen lol hebben, angsten delen, of in je broek pissen van het lachen, trots zijn op elkaar, omdat je elkaar mooi mens vind, met alle plussen en minnen.

Dat je ruzie kunt maken, boos op elkaar kunt zijn en zoveel om elkaar geeft dat je het met net zoveel liefde weet uit praat (en dan lekker vrijen)

Zijn mijn verwachtingen, nu echt zo anders?

Dat je samen, dingen onderneemt, omdat je ze beide leuk vind, soms iets doet voor elkaar, omdat het de ander zo blij maakt, en elkaar de  persoonlijke ruimte geeft waar die nodig is?

Is het werkelijk zo dat ik een verkeerd, ander beeld heb van relaties?

Waarin je de moed hebt om te zeggen he lieverd, ben nu toch tegen zo'n leuke vent aan gelopen, of andersom en daar over kan praten? Zodat juist die openheid er is, waardoor je er vaak achterkomt, wat er werkelijk speelt!

Ben ik echt zo anders? 

Uit mijn persoonlijke ervaringen lijkt het daar wel op!

Of heeft het te maken, met dat ik mijn eigen tekortkomingen, verlangens angsten, passie gewoon durf te zeggen?

Dat ik zo vrije in mijn lijf zit eindelijk, dat ik durf te delen, mensen in mijn ziel laat kijken, mijn verlangens, dromen passie.

Ja denk ik echt zo anders over relaties ?

Mijn ervaring tot nu zie? 

Ik zou  bijna denken van wel! Maar is dat ook zo?

Candy
Ja hoor! het bestaat wel. ik heb het geluk om iemand te hebben waar we elk onszelf kunnen zijn. ne keer zagen en neuten tegen elkaar en vergeven. maar makeupsex werkt bij mij niet ;-) het vertrouwen, de humor, het respect ,... Het bestaat! Neem met minder geen genoegen!!
10-04-2017 21:48
10-04-2017 21:48 • 1 reactie • Reageer
Mitja JM
Wat fijn om te horen! Hoopvol voor de toekomst! Misschien mijn fout geweest met weinig genoegen nemen!
13-04-2017 12:29
13-04-2017 12:29 • 1 reactie • Reageer
zonnebloem
Zal niet zo zijn maar we beginnen vaak met de verkeerde persoon een relatie, althans ikzelf en zie het ook rondom mij te vaak gebeuren .... grote vraag is wil je echt wel een relatie ....
10-04-2017 19:27
10-04-2017 19:27 • 2 reacties • Reageer
Mitja JM
Alleen een relatie, als hij niet uit leugens bestaat, anders toch echt gelukkiger alleen. Waarom mannen tegen mijn liegen!?! Over werk, woning, ben gescheiden enz geen idee maak mezelf ook niet mooier dan het is.
10-04-2017 20:09
10-04-2017 20:09 • 1 reactie • Reageer
Mitja JM
Ja denk na ruim zes jaar, en tijdje rondkijken, ik het wel leuk zou vinden om eens iemand tegen te komen waar ik wat leuks mee zou kunnen opbouwen, tot nu toe is het vooral dat mannen zich anders voordeden dan ze zeiden, dus uit waren op snelle hap. Dat is nou net waar ik geen belangstelling voor heb. Helaas wel de groep die denkt dat ik dat zou willen.
10-04-2017 19:46
10-04-2017 19:46 • Reageer