×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Weekje niet!

Weekje niet!


Het was nodig, mezelf even vrij geven van al het zware moeilijke wat er de afgelopen 2 jaar allemaal omhoog is gekomen. Even niet praten, de diepte in want wat is het hard werken. En het is voor een eerste poging best aardig gelukt, gewandeld met mijn zus in het bos, wat heerlijk voelde dat. Met dochter naar de Efteling kleine meid ook mee (wat een geluk prachtig weer, rustig en wachttijd 1x 15 min). Zag er best klein beetje tegen op zoveel mensen dus je begrijpt mijn dag kon niet meer stuk! Zelf gewandeld en lunch kado gedaan, waarop ik toch nog onverwacht heerlijk, eerlijk, mooi en verdrietige dingen besproken heb. Met een vriend die eigenlijk geen vriend kan zijn. Wie weet later daar ooit eens meer over. Het voelde goed fijn, vertrouwd en oprecht. En ja blijft mooi mens. Het was zijn beslissing om toch te komen. Ook daar is moed voor nodig. Ja en dan komt de dag weer dichterbij, dat er weer gewerkt moet worden aan wat er toen allemaal gebeurd is. En al zou ik het willen wegdrukken, doen alsof het er nooit was dat lukt niet! Mijn lichaam laat mij weten, vluchten kan niet meer! De nachten worden onrustiger, de nare dromen komen weer. Voor nu ben ik blij dat ik het even op pauze heb kunnen zetten, mogen zetten voor mezelf.

Dat is mooi, liefdevol kadootje voor mezelf. 

En mogen weer praten! 
frieke
goed dat je toch ff kan genieten,
04-04-2017 10:35
04-04-2017 10:35 • 1 reactie • Reageer
Mitja JM
Ja erg fijn!
04-04-2017 10:46
04-04-2017 10:46 • Reageer