Laat jezelf zien

Laat jezelf zien


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Durf jij jezelf te laten zien?
Durf je je masker af te doen?
Aanvaard jij je eigen 'ik'?

We verschuilen ons vaak achter sociale maskers. Het geen wat er van ons wordt verwacht en wat als 'correct' gedrag wordt beschouwd. Maar hoe kan je je ware ik tonen als je verscholen zit achter je masker? Als je niet durft te laten zien wat je denkt en voelt.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben een gevalletje van die kat en die boom ... volg volledig mijn intuïtie die zit eigenlijk zo goed als altijd goed... zolang ik ergens alarmbellen hoor dan hou ik mijn masker op ... voelt het goed dan gaat mijn masker af ....
| 12:05 |
Gewoon jezelf durven zijn, toon wie je echt bent. Want niem
| 07:14 |
Inderdaad heel jammer als je je verschuild achter een masker. Eigenlijk hou je alleen jezelf voor de gek. Maar het heeft vaak wel een oorzaak. Goed om deze te achterhalen. ;)

Mooi onderwerp!
| 19:04 |
Dank je wel Nannette voor je reactie.
Het zou erg mooi zijn als iedereen zich zelf durft te zijn. En dat de acceptatie tussen mensen wat groter zou zijn.
| 19:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen