Artikelen verdwijnen in het grote lege niets. Als bijen door tuinbouwgif, als insecten door neonics, als sneeuw door het opwarmen van de aarde.

Artikelen verdwijnen in het grote lege niets. Als bijen door tuinbouwgif, als insecten door neonics, als sneeuw door het opwarmen van de aarde.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al weer. Voor de zoveelste keer.

Ik wou iets in de header van een artikel wijzigen, maar nog voordat ik mijn toetsenbord heb aangeraakt is mijn hele blog leeg. Ik kan niet meer op annuleren drukken of iets anders. In het overzicht van al mijn artikelen zie je het bewuste blog zonder titel. Blanco.

Kan ik weer opnieuw beginnen. Om moedeloos van te worden.

Volgens mij heeft dit helemaal niets van snel of langzaam internet te maken en ook niet met goed of slecht werkende Wifi.

De andere keren gebeurde het steeds als ik iets in de 'heading' wijzigde en vervolgens op enter of tab drukte terwijl het juist tab of enter had moeten zijn. Dat lijkt mij geen reden om het volledige artikel leeg te vegen. Maar het gebeurd wel. Foto's, YouTube-link, tekstblokken. Alles foetsie.

Henkjan liet al eerder weten dat hij het apart vindt en dat ze er aan gaan werken, dus daar vertrouw ik dan maar op, maar ondertussen durf ik geen artikel meer aan te passen.

Er zijn al meerdere mensen geweest die mij lieten weten dit te hebben meegemaakt. Allen dachten dat ze zelf iets fout hadden gedaan.

Iemand hier ervaring mee of tips voor?

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het probleem is vandaag verholpen. Het lag hieraan:
Als je vroegtijdig op Enter of tab klikt, zoals je zegt, slaat hij de post op zonder informatie en gaat het mis.

Je kunt nu je blogs weer zonder angst opslaan. Bedankt voor het beschrijven van het probleem. Zo kon ik het opsporen. 

Excuses voor het ongemak!

Nog veel schrijfplezier verder!😘
| 19:35 |
Dank voor de Yp's. Heel attent.
Fijn dat je het nu hebt kunnen opsporen en verhelpen!
Ik durf het nog niet helemaal te geloven, maar hoop heel hard dat het inderdaad verholpen is. 
Dank en groet, Annelies
| 21:25 |
Wat vervelend allemaal!
| 16:40 |
Als het goed is is het nu verholpen!
| 21:25 |
Gewoon even kopiëren naar word, dan aanpassen, en als het dan fout gaat, kun je het makkelijk weer terugzetten. Nog nooit van dit probleem gehoord zelf.
| 10:44 |
Vreselijk, ik sla tussendoor op omdat ik dit ook heb gehad. Onderaan bij mijn computer staat regelmatig dat de pagina niet reageert. Als je webpagina herstellen in drukt ben je de laatste wijzigingen kwijt. 
| 20:10 |
Ik wou dat dat zou helpen. Ik sla alles tussentijds op en alsnog kan het zo verdwijnen. Echt. En of het nou een concept is of een bestaand document, maakt niet uit. Het gebeurd in beide gevallen. Krijg dan ook niet meer de gelegenheid om mijn wijzigingen te annuleren of zoiets. Was het maar waar.
| 21:23 |
Heel vervelend, dan heb ik verder ook geen tips. 
| 21:48 |
Ik en mijn man hebben het ook al gehad
| 12:49 |
Pas geleden gebeurd of al wat langer geleden, Caro.Seal?
| 13:11 |
Ongeveer een week geleden
| 17:31 |
Bij het Yoors-team melden Caro.Sael. Hoe meer mensen het melden, hoe meer ze inzien dat het een serieus probleem is en er iets aan kunnen doen.
| 18:39 |
Oké :)
| 22:38 |
Als het goed is is het nu verholpen!
| 21:25 |
Heb het zelf nog niet gehad (gelukkig) , maar las hier ook al ergens dat iemand zijn blog kwijt was toen er aangepast werd.
| 19:55 |
Voor jou hoop ik dat het je bespaard blijft.
| 20:06 |
Buiten Yoors een concept maken. Zonder opmaak.
Als het klaar is op Yoors, nog voor het publiceren een kopie maken (rechter muisknop, alles selecteren, kopiëren)
Dat opslaan buiten Yoors.
Succes!
| 15:18 |
Dat doe ik ook Ingrid. Maar daarmee is het probleem niet opgelost. Op het moment dat je nadien nog een wijziging wilt maken in de heading, is je hele blog weer leeg. Je kunt de boel wel weer kopiëren en plakken, maar je hele opmaak mag je ook opnieuw maken.  Ik heb het zelfs gehad met een blog wat ik in concept had staan.
| 15:55 |
Vervelend is dat zeg! Ik las het laatst bij nog iemand. Al aangekaart bij het Yoorsteam? Want wij leden kunnen daar toch niets aan veranderen..... Maar dit is wat ik er over kan adviseren. Meer niet helaas.
| 16:22 |
Ja, bij Henkjan aangekaart. Speelde de bal in 1ste instantie terug op mijn internet, wifi, routen. Ze pakken het hoop ik nog wel op, maar is misschien toch lastiger dan je zou willen of heeft geen hoge prioriteit. Het speelt voor mij in elk geval al een maand en voor anderen al vanaf februari.  Ik begrijp dat wij er niets aan kunnen doen en dat dit is wat jij kunt adviseren. Heel lief van je dat je meedenkt. 
| 16:34 |
Graag gedaan. Ik hoop het niet mee te maken.
| 16:45 |
Als het goed is is het nu verholpen!
| 21:26 |
Wat fijn!
| 21:27 |
Dat is zeker om moedeloos van te worden. Ik doe maar even niets. 
| 13:41 |
Jammer dat het zo verlammend werkt. Ik heb grote moeite met niets doen 😕
| 14:36 |
Als het goed is is het nu verholpen!
| 21:26 |
Geen idee. Ik had vandaag wel even dat de pagina's onvolledig laadden.
| 13:26 |
Zou aan internet-router kunnen liggen. Als die ff hapert, heb je dat.
| 14:26 |
Geen idee, maar misschien eens alle geschiedenis wissen in browser?
| 13:15 |
Dat is het probleem niet, helaas.
| 14:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen