Het liep uit op een rel. Beheer was een avondje uit.

Het liep uit op een rel. Beheer was een avondje uit.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat er niet ingegrepen werd kon het vuur hoog oplaaien.

Vrijdag kondigde ik aan dat ik de Facebook groep Moestuintips en zadenruil ging verlaten. Ik schreef erbij dat degenen die het 'waarom' wilden weten mij een privé bericht konden sturen. Nou, dat heb ik geweten. De rest van de avond zat ik met tientallen personen op messenger te chatten.

Het verhaal van het ‚waarom’ lees je hier: Ik kan mijn verhaal niet kwijt

Via messenger werd ik op de hoogte gebracht van de grote verontwaardiging over het besluit van beheer om voortaan Yoors-blogs te weren. Natuurlijk waren er ook een handje vol Yoors-basher’s, maar verreweg de meeste leden wilden mijn blogs helemaal niet missen, want informatief, duidelijk en leerzaam. 

Er werd spontaan een poll gehouden en van alle kanten kwam de vraag of ik alsjeblief een eigen Facebook groep zou willen starten. Daar voel ik niet zoveel voor, want dan kom ik helemaal niet meer van de bank af. Dus stond er iemand anders op die een nieuwe groep heeft opgezet.

Wel heel erg veel eer voor mijn nederige persoontje, maar ook wel een groot warm hart onder de riem!

Yoors moestuin-bloggers zijn er welkom en ik nodig iedereen met een moestuin(bak) dan ook van harte uit om lid te worden.


Facebookgroep:YOORS welkom

Mis geen artikel of moestuintip van Mona en meld je aan als lid. Het kost niets maar levert je wel wat op. Een fijne groep mensen die je waarderen om wie en wat je bent. Mooie verhalen, foto's, ervaringen op allerlei gebied. Welkom.

Bij Yoors wordt geen handel gedreven met jouw gegevens, zoals bij Facebook. Alles wat je maakt is van jou en van niemand anders.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kijk! Dat is nog eens tof te noemen. Ik moestuinier niet, ik schrijf hoogstens over eten koken. Dus die groep heeft niet zoveel nut voor mij denk ik. Voor jou vind ik het super dat je zo gesteund bent! En terecht. 
| 14:48 |
Je kunt er wel je mooie recepten kwijt. Als het oogsttijd is voor bepaalde groentes..... willen mensen altijd bereidingen weten of inmaken....😊
| 18:46 |
Dat is wel waar. Of jij plaats het in de groep, dan krijg je ook supportersviews. Jouw vertrouwen ze. ;-) Inmaken doe ik niet. 
| 19:33 |
Goed idee. Ga ik doen.
| 20:53 |
Top. Mijn recepten volgen ook heel vaak het seizoen. 
| 08:21 |
Dat is wel hel leuk denk ik. Fijn dat er zo veel mensen het voor je opnemen!
| 13:27 |
Voor mij, maar ook zichzelf. Ze willen gewoon zelf bepalen wat ze lezen.
| 18:45 |
Leuk dat er zo positief gereageerd is. Gelukkig.
| 10:05 |
Ja he. Idd 'gelukkig' dat er ook mensen voor zichzelf nadenken.
| 18:45 |
Fijn dat je je gesteund voelt.
| 09:57 |
Ook door jou, ☺️
| 18:44 |
❤️
| 19:09 |
Dat is een fijne reactie!
| 08:25 |
En ook goed dat die mensen een vuist maken en eigenlijk zeggen "wij maken zelf wel uit wat we willen lezen".
| 18:44 |
Hele mooie reacties, je kan je verhaal weer kwijt 
| 00:02 |
Ja. Fijn.
| 18:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen