×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Dankbaarheid in een fotoboek


Mijn oudste dochter heeft vanavond een optreden en ze wilde graag een nieuwe jurk daarvoor, dus ging ik even op stap na de winkels. Ik besloot eerst een stuk te gaan rijden en tijdens het rijden zag ik de stralende zon en de natuur om me heen. Ik voelde me opeens heel dankbaar ...

Ik ben in januari gestopt met mijn vaste baan om zelfstandig aan de slag te gaan en dat geeft me de mogelijkheid om mijn eigen tijd in te plannen. Waar ik normaal dus aan het werk was, kon ik nu eens wens van mijn kinderen vervullen en er tijd voor maken.

Ik was er onwijs dankbaar voor en voelde nog meer. Opeens kwamen beelden na boven uit mijn tijd, waar ik rond de twintig was en dacht aan die geweldige tijd. Ik reisde altijd mee me vrienden die in een band speelden en voelde opnieuw die warmte en liefde van toen. Wat een prachtige herinneringen kwamen er boven. Ik voelde me opnieuw dankbaar ...

Op de terugweg luisterde ik na prachtige pianomuziek en dacht eraan, dat ik me afgelopen week had ingeschreven voor de muziekschool. In september ga ik een van mijn dromen waarmaken uit mijn kindertijd en ga beginnen met zelf muziek maken. Ik voelde me als een klein meisje, gelukkig dat ik dit mag doen. Weer kwam een prachtig gevoel van dankbaarheid na boven ...

Deze mooie momenten van dankbaarheid, zie ik als fotoboek, waarbij elke foto speciaal is.

Ik ben benieuwd hoe deze stroom vandaag nog verder gaat, maar een ding is nu al zeker. Dankbaar zijn voor alles om je heen, voelen dat je leeft en gelukkig kunt zijn.

Ik wens jou ook veel dankbare momenten.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts