Je hebt altijd een keuze

Je hebt altijd een keuze


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben totaal geen ochtendmens, blijf het liefst nog even liggen in mijn lekkere warme bed. Wil nog even genieten van de rust, maar ik heb geen keus de taken als moeder roepen.

Waar ik wel een keus in heb, op welke manier ik nu verder mijn dag begin. Ik kan kiezen om chagrijnig te zijn en tegen alles aan te lopen, maar vaak zijn dat mega zware dagen. Dan is mijn energie al op voordat ik eigenlijk wat kon doen.

Waar ik ook voor kan kiezen is mijn dag te beginnen met positief zijn. Dan neem ik even vijf minuten en denk aan alle mooie dingen, waar ik van kan genieten. Ik bedenk welke leuke dingen ik allemaal kan doen en krijg opeens meer zin om op te staan. Ik heb opeens zin in de dag en dan blijkt mijn ochtendhumeur meteen te verdwijnen. Wat een geweldig gevoel om zo de dag te beginnen. Het maakt me helemaal enthousiast en vrolijk. Bijna fluitend doorloop ik op deze manier mijn hele dag.

En nu jij, welke optie kies jij?

Als je normaal de eerste optie kiest, probeer dan de komende dagen de tweede optie. Bedenk voordat je echt opstaat welke leuke dingen er op jou wachten. En zelfs heb je afspraken staan die niet prettig voelen, denk dan wel aan de mooie dingen. Bedenk als voorbeeld wat je speciaal voor jezelf gaat koken of wat je misschien gaat kopen om jezelf eens te verwennen. Denk aan iets, waar je helemaal blij van wordt en ga dan je bed uit.

En als je normaal al de tweede optie kiest, gefeliciteerd, want je bent dus al een stuk positiever bij het opstaan. In dit geval mag je je extra bedanken in de ochtend, omdat je zo positief in het leven staat. Houd deze mooie energie vast en blijf stralen.

Liefs MartinaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou Martine, bijna fluitend lukt mij niet altijd hoor, maar inderdaad, ik doe dit ook. Eerste 5 minuten voor ik eruit stap dankbaarheid voor wat is en voor wat ik allemaal weer mag gaan doen ;)
| 08:08 |
Kijk en precies dat bedoel ik :o)
| 15:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen