×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Dit ben ik

Dit ben ik


Hier ga ik dan. Dit is mijn eerste blog. Heb even moeten nadenken over wat ik het zou hebben in mijn eerste blog, en ik dacht ik ga me eerst voorstellen.

 Ik heet dus Monica. Van herkomst half portugees en half kaapverdisch. Ben geboren in 2005 dus ik ben 12 jaar. Ik heb 3 zussen en 2 broers , die best irritant kunnen zijn , maar ze zijn ge-wel-dig :-)! Éen van mijn zussen heeft ook een blog, Ana http://yoo.rs/ana.lopes/blog/dit-ben-ik-1497297939.html?Ysid=62685. Dat is haar blog. 

Ik hou heel veel van dansen, tekenen en organizen. Ik heb meegedaan met 2 danswedstrijden ,het was amazing! Ik zou ook heel graag gitaar willen leren spelen.

Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust en ik zal proberen ze te beantwoorden. Ook als jullie suggesties/onderwerpen hebben ,kunnen jullie ze achterlaten 

 It was nice meeting you!                          xxx M
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties