2e vervolg: Nu ik nog..of beter..

2e vervolg: Nu ik nog..of beter..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmorgen probeerde mijn dochter mij te face-timen, maar helaas ik had het oproepje niet gehoord, mijn pogingen om haar terug te bellen lukten niet en dus wachtte ik maar af.

Vanmiddag kreeg ik opeens een berichtje terug via whatsapp op mijn vraag hoe het daar ging, en al snel kwamen er zo’n  20 foto’s. Ik zag herkenning, plaatsen waar ik vroeger ook was geweest, ik besloot nog een poging te wagen, telefonisch contact lukte uiteindelijk met mijn zoon, hij vertelde mij dat ze de hele dag op pad waren geweest, olijfberg, graf van Absalom, de woestijn en Jericho waar het zo’n 29 graden was,  ook sprak ik mijn dochter nog even, ze had zo veel gezien, dat ze niet meer wist waar ze was geweest, maar aan de hand van foto’s kom ik ook een eind! ( bovenste foto vanuit een kerk uitzicht over Jerusalem en onderste foto is in Jericho de oudste stad ter wereld) Nu waren ze weer op hun logeeradres, en zouden de avond doorbrengen met familie en lekker eten.

Morgen gaan ze naar Bethlehem, the place to be natuurlijk zo rond de Kerst, 

Dat voelde goed zeg, even wat foto’s ontvangen en elkaar  te spreken, op naar de volgende berichten

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel mooi om dit te zien
| 00:11 |
Heel mooi om te zien en fijn dat het gelukt was contact te krijgen
| 18:33 |
Waar waren deze mooie foto's van?
| 17:39 |
Onderste foto is in Jericho,
| 17:42 |
Bovenste foto vanuit een kerk met uitzicht over Jerusalem
| 17:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen