×

Yoors


Inloggen
×

YoorsA fishje a .......

A fishje a .......


Ik heb vanochtend het eten alvast voorbereid voor vanavond en terwijl het vlees staat te sudderen komt mijn jongste dochter binnen “ wat heb jij veel eten voor vanavond” waarop ik zeg “ we zijn toch met z’n drietjes?”

“ wij ( zij en m’n oudste dochter) gaan bij papa eten vanavond, dat had ik je toch doorgegeven laatst?!” zegt ze.

“Dat is waar ook, helemaal vergeten, maar even zien wat ik dan ga eten !” zeg ik verbaasd, waarop m’n dochter zegt:

“ anders eet je toch een visje, want

A fishje a day, 

keeps the docter away” 

Ik dacht dat het gezegde anders was, maar het is een wel een lekker idee!


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.