×

Yoors


Inloggen
×

YoorsGedicht: Lichtje

Gedicht: Lichtje


Donkere dagen in December, een periode van herdenken bezinning en relativeren. Een periode waarin wij onze verloren dierbaren nog meer missen. Ik schreef er een gedicht over en voegde onderstaande ( eigen) foto toe

Licht

Ik heb een kaarsje aangestoken, ze geeft wat extra licht,

je bent in mijn gedachten, ik zie een lach op je gezicht.

Ik ruik nog steeds jouw geur, je voetstappen hoor ik nog steeds,
ik denk nog vaak “ hoe zou het zijn  ,als je er nog was geweest.”
het is koud, maar ik voel nog steeds je warmte, herinner mij nog elk moment,
en ondanks je afwezigheid, voel ik dat je bij mij bent.
een vogel, een bloem, het zijn jouw signalen,
net als dat ik je zie in een vlinder of in zonnestralen.

In de stilte die is ontstaan, hoor ik je nog praten,
nu zit ik hier, hier waar we ooit samen zaten.

Jouw stoel is leeg, het is donker, maar toch is er wat extra licht,
ik heb een kaarsje aangestoken, denk aan jou en zie een lach op je gezicht.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.