×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Let me entertain you

Let me entertain you


En zo sta ik dan vandaag op de sterilisatie, het is bijna acht uur in de morgen, wanneer ik opeens een vreemd, maar vooral een zéér luid geluid door de radiospeakers hoor. Het is voor mij eerst ondefinieerbaar , maar dan begint het op het begin van een live-concert te lijken met gejoel en geschreeuw.Niet veel later schalt " Let me entertain you " van Robbie Williams echt zéér luid door onze hele praktijk !Resultaat : vrolijke en lachende patiënten in de wachtkamer, verbaasde tandartsen, assistentes, mondhygiënisten en preventie-assistenten en zelfs het balie-personeel zijn vanuit  hun werkruimtes de gang op gekomen en kijken elkaar gierend van de lach aan, er is zelfs een assistente die een patiënt ophaalt met de vraag: " can i entertain you? "Het duurt een tijd voordat de rust is terug gekeerd, maar uiteindelijk gaan we weer over tot de orde van de dag." Let me entertain you" wat een heerlijk begin van mijn dag
Encaustichris
Dat zal zeker energie gegeven hebben!
14-12-2017 11:52
14-12-2017 11:52 • Reageer
johan_jongedijk
muziek doet wonderen
02-12-2017 17:12
02-12-2017 17:12 • Reageer