Let me entertain you

Let me entertain you


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

En zo sta ik dan vandaag op de sterilisatie, het is bijna acht uur in de morgen, wanneer ik opeens een vreemd, maar vooral een zéér luid geluid door de radiospeakers hoor. Het is voor mij eerst ondefinieerbaar , maar dan begint het op het begin van een live-concert te lijken met gejoel en geschreeuw.Niet veel later schalt " Let me entertain you " van Robbie Williams echt zéér luid door onze hele praktijk !Resultaat : vrolijke en lachende patiënten in de wachtkamer, verbaasde tandartsen, assistentes, mondhygiënisten en preventie-assistenten en zelfs het balie-personeel zijn vanuit  hun werkruimtes de gang op gekomen en kijken elkaar gierend van de lach aan, er is zelfs een assistente die een patiënt ophaalt met de vraag: " can i entertain you? "Het duurt een tijd voordat de rust is terug gekeerd, maar uiteindelijk gaan we weer over tot de orde van de dag." Let me entertain you" wat een heerlijk begin van mijn dagBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat zal zeker energie gegeven hebben!
| 11:52 |
muziek doet wonderen
| 17:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen