Nu ik nog...of beter...

Nu ik nog...of beter...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al vroeg wakker, of kan ik beter zeggen, alweer wakker.

Sinds vanmorgen 01.00 uur is mijn dochter van 16 jaar op (familie) reis gegaan, voor tien dagen, op weg naar het (midden) Oosten net als die wijzen !

En ik, vanmorgen uit bed, tref ik mijn dochter van 20 jaar op de overloop aan en na haar vraag“ jij hebt niet geslapen zeker? want wat een appjes vannacht” laat ik even een traan! “ Het is best lang, tien dagen, zolang is ze nog nooit weg geweest, en wat een potdichte mist vannacht, maar ik ben blij dat ze nu in het vliegtuig zitten!” zeg ik stamelend, waarop mijn dochter zegt:” maar ze is met haar grote broer mee en ze zijn met elkaar ( in totaal vijf personen) dus het komt wel goed mam!”

En ergens, diep, diep in mijn hart weet ik dat ook wel ,het goed komt, zij heeft er enorm veel zin in, zij gaat een compleet andere wereld ontmoeten, zij gaat een andere cultuur meemaken, zij gaat enorm genieten van dat wat ze allemaal mee gaat maken, zij gaat de wijde (oosterse) wereld in, en ooh wat gun ik het haar, wat een prachtige belevenis, wat een uitdaging! Het komt wel goed, zij kan het allemaal echt wel, na haar oudere broer en zus zou ik toch moeten weten, hoe dit voelt en dat het erbij hoort, maar nu, nu is mijn jongste dochter aan de beurt. De laatste en jongste van de drie, zij kan het écht wel, nu ik nog, of kan ik beter zeggen weer! ?

Vandaag is de eerste dag, nog tien te gaan maar het komt goed! Ik hou jullie op de hoogte als dat mag!?
Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Natuurlijk mag je ons op de hoogte houden!
Graag zelfs
| 12:48 |
Dank jullie wel allemaal, voor de lieve reactie’s. Ze zijn inmiddels na een goede reis ( wel veel mist onderweg vannacht richting Schiphol) aangekomen in de “Heilige Stad” , en hebben deze stad al wat verkend samen met de familie die daar woont. Dus mijnhart is weer wat gerustgesteld
| 17:29 |
Ken het gevoel. Maar als je even rustig ademhaalt dan komt het wel goed.
| 13:49 |
Ja, dat is spannend, zoals alle loslaten...
| 12:03 |
ja, dit soort dingen is altijd verrassend lastig. Sterkte
| 11:30 |
Loslaten zeggen ze, maar laten is een werkwoord. Zodra je je kinderen krijgt begint dat. Natuurlijk mag je ons op de hoogte houden. Graag zelfs
| 10:11 |
Natuurlijk mag dat! Dat zal best even wennen zijn, maar als je hoort hoe ze het naat haar zin heeft zal dat gemis vast wat minder heftig zijn.. Dikke digi knuffel !
| 09:20 |
Dank je wel
| 09:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen