×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Succes vandaag

Succes vandaag


Net terug van “ de laatste” boodschappen doen, ik was gelukkig de drukte voor, het zal een gekkebende worden deze dag en ook morgen zal het een drukte van belang worden, topdrukte voorspellen ze. Ik heb alles, al is het niet uitgebreid, gezelligheid staat voorop, het samenzijn, mijn jongste dochter is er dan wel niet ( zie mijn blog “ En nu ik nog...of beter...”) maar mijn andere dochter van 20 jaar is wel thuis ( samen met haar vriendin)  eerste Kerstdag zullen we met z’n drieën naar m’n broer en gezin gaan en tweede kerstdag hebben we hier onze buurtjes ( die het erg krap hebben) uitgenodigd en ook mijn schoonmoeder komt langs.

Nu dus de boodschappen in huis, en terwijl ik de woonkamer binnenkom, zie ik onze kat liggen, uitgebreid lui te zijn, als de bazin van huis is...moeten de  kerstballen dansen zal hij wel gedacht hebben, de eerste ( nog maar) ligt op de grond... ach hij heeft zijn lolletje ook weer gehad, ik zal zo de boodschappen opruimen en de vloer aanvegen, er zijn ergere dingen nietwaar?

Jullie een fijne dag, misschien ook voorbereidingen voor het komende weekend, of zijn jullie al klaar, anders veel succes, en tot laters

Heel veel liefs

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lidexpand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties